Ingrid Niessing van financieel naar algemeen directeur ARN

De aandeelhouders van ARN (Auto Recycling Nederland) hebben vandaag ingestemd met de benoeming van Ingrid Niessing tot Algemeen Directeur.

Ingrid Niessing is vanaf 2011 bij ARN werkzaam als Financieel Directeur en heeft de afgelopen maanden op interim basis invulling gegeven aan de directiefunctie. In dezelfde aandeelhoudersvergadering van RAI Vereniging, Bovag, Stiba en Focwa Schadeherstel is Peter Janssen benoemd als president-commissaris van ARN Holding B.V.

ARN is in 1995 opgericht om invulling te geven aan de producentenverantwoordelijkheid van autofabrikanten. Het afgelopen jaar is een prestatie van 98,7% recycling van afgedankte auto’s behaald.

“Vanuit de aangescherpte kerntaak geven we nadrukkelijk aandacht aan verantwoorde en hoogwaardige autorecycling en innovaties in hernieuwde grondstoffen. Dit doen we vanuit onze visie om een bijdrage te leveren aan de circulaire economie. In samenwerking met ruim 300 professionele recyclingpartners werken we hier dagelijks aan en geeft ARN invulling aan haar kernfunctie als regisseur in de autorecyclingketen”, aldus Ingrid Niessing.