InformerOnline importeert als eerste digitale rekeningafschriften Bunq

InformerOnline heeft als eerste online boekhoudpakket in Nederland de mogelijkheid om de elektronische bankafschriften van de nieuwe Nederlandse bank Bunq te importeren.

Sneller Boekhouden
Het importeren van elektronische bankafschriften kan de boekhouding van ondernemers aanzienlijk versnellen. “Ondernemers zijn minder tijd kwijt met het verwerken van betalingen, omdat zij hun bankafschriften met af­ en bijschrijvingen digitaal kunnen inlezen in ons programma”, aldus Remco Fru?hauf, CEO van Informer Software. Bunq heeft de exportfunctie van de bankafschriften (MT940) eerder deze week gelanceerd en met de boekhoudsoftware van InformerOnline zijn de bankafschriften nu dus al in te lezen.
Bunq
Bunq is een relatief jonge speler op de financie?le markt en probeert te breken met de manier waarop de gevestigde orde van banken te werk gaat. De missie van Bunq is even simpel als baanbrekend: “We willen geld weer sociaal maken. Met elkaar”. Zo is het met Bunq bijvoorbeeld mogelijk om telefooncontacten te gebruiken in plaats van IBAN. Sinds de lancering eind 2015 is het aantal gebruikers van het platform explosief gestegen.
Informer steunt innovatie
Met de importfunctie van de bankafschriften van Bunq bewijst ook InformerOnline dat het de trends in de markt nauwlettend in de gaten houdt. “Zoals Bunq een innovatieve speler in de banksector is, is InformerOnline dit in de markt van de boekhoudsoftware”, vervolgt Fru?hauf. “Wij houden nieuwe innovaties altijd goed in de gaten, omdat iedere innovatie ons product nog beter kan maken.”
 
___________________________________________________________________________________________________
Bent u op zoek naar perfecte financiële software? Werk slimmer en word succesvoller met IT. Kom donderdag 22 mei 2014 naar dé jaarlijkse IT beurs voor financiële professionals. 
• Ontmoet 30 topaanbieders en honderden professionele bezoekers op 1 dag
• Compleet overzicht van de Nederlandse markt voor financiële software
• Doorlopend programma van expertsessies en productpresentaties
Entree is kosteloos voor de doelgroep. Meld u direct aan via http://Financial-Systems.nl
___________________________________________________________________________________________________