Information Builders en Plainwater slaan handen ineen op gebied van BI

BI-consultancyorganisatie Plainwater en Information Builders, specialist in Business Intelligence (BI), analytics, data-integriteit en integratieoplossingen, starten een samenwerking.

Met dit partnership versterken beide bedrijven hun mogelijkheden om effectieve BI-oplossingen op het gebied van integratie, integriteit en intelligentie aan klanten te leveren.

Plainwater is als consultancybedrijf actief op het gebied van BI, datawarehousing en integratie. Het bedrijf ziet in het partnership uitstekende mogelijkheden om BI-oplossingen te voorzien van eerlijke en realistische oplossingen, ongeacht het type datasource van een klant.

Tiemen van der Tuijn, partner bij Plainwater: “We zien bij steeds meer klanten een groeiende behoefte aan een compleet, betrouwbaar inzicht op basis van gecombineerde data uit alle onderdelen van de organisatie. Met het Information Builders-platform kunnen we onze klanten snel en gericht helpen. Dat is mogelijk zonder elke keer opnieuw alle onderdelen te hoeven bouwen of het complete systeemlandschap overhoop te halen. Zo stellen we klanten in staat de volgende stap in informatievolwassenheid te zetten. Door de modulaire opbouw van Information Builders kunnen we precies gebruiken wat we nodig hebben om data te visualiseren, te integreren en te beheren. Naast de inhoudelijke voordelen van het Information Builders-platform is van belang dat Plainwater qua instelling en cultuur enorm goed klikt met Information Builders.”

Martijn Möllmann, Senior Partner Manager EMEA bij Information Builders: “De toetreding van Plainwater aan het Information Builders Analytics Accelerator-programma verbreedt onze mogelijkheden om onze oplossingen te leveren aan een scala van nieuwe klanten. Zij beschikken daarmee over een krachtig kader om optimaal te profiteren van hun informatie-investeringen. Elk bedrijf, ongeacht zijn omvang, moet in staat zijn bestaande data-assets te analyseren, zodat het beter geïnformeerde beslissingen kan nemen. Ons partnerschap stelt de klanten van Plainwater in staat om precies dat te doen, waardoor ze processen kunnen verbeteren en meer zakelijke waarde kunnen leveren.”