In een week al 10.000 stemmen binnen voor European FinTech Awards

Deze week zijn er al meer dan 10.000 stemmen binnen gekomen voor de European FinTech Awards. Vanuit heel Europa kozen bankiers, ondernemers en klanten hun favoriete FinTech bedrijf.

De European FinTech Awards is hét platform voor toonaangevende FinTech-bedrijven. Duizenden banen in de bankwereld verdwijnen binnen enkele jaren door talloze ‘FinTech- startups’. Innovatieve bedrijven staan te popelen om talloze gefrustreerde klanten van financiële instellingen van dienst te zijn. Wereldwijd wordt er meer en meer geïnvesteerd in techbedrijven die de gevestigde orde graag omver willen werpen. 
 
Onderdeel van de European FinTech Awards zijn de European FinTech 100 – 100 innovatieve ondernemingen met baanbrekende ideeën en technologieën – strijden om één van de felbegeerde European FinTech Awards 2016. Deze 100 bedrijven laten zien dat de financiële sector vele malen efficiënter, slimmer en innovatiever kan werken. 
 
Deze week zijn er al meer dan 10.000 stemmen binnen gekomen voor de European FinTech Awards. Stemmen is nog steeds mogelijk en kan via http://100.fintech.nl/. Stem ook.
Veel van de stemmers zijn ontevreden over de financiële sector. Storingen zijn schering en inslag, de rente staat bijna op nul en internetbankieren kost geld terwijl je wel alles zelf moet doen.
Gelukkig wordt bankieren nu snel leuker, beter en goedkoper. Wereldwijd zijn al meer dan 4000 innovatieve FinTech bedrijven bezig om miljoenen gefrustreerde klanten van banken van dienst te zijn. De beste 400 Europese FinTech bedrijven vindt u op http://100.fintech.nl.
Wat er gaat veranderen in de financiële sector ontdekt u op 14 april in Amsterdam op de European FinTech Awards & Conference. Bezoek dit unieke evenement en breng uw stem uit via http://100.fintech.nl.

Gerelateerde artikelen