Hylke Hondema nieuwe CFO IT-bedrijf Vancis

Group controller Hylke Hondema bij Solvinity wordt de nieuwe CFO van Vancis Cloud & Managed Services. 

Hondema heeft veel ervaring in de IT-branche. Dit heeft hij opgedaan bij Solvinity en klanten van PwC, waar hij diverse functies heeft vervuld. “Ik kijk ernaar uit samen met Vancis de groeidoelstelling te verwezenlijken”, zegt Hondema. “Dit kan met de juiste mensen, een duidelijke focus en een dosis doorzettingsvermogen.”

Lees ook: Transitie naar cloud gaat sneller dan verwacht

Vancis C&MS BV is sinds 2008 actief als aanbieder van hoogwaardige ICT-diensten op het gebied van datacenter services, cloud services en managed services voor systemen en applicaties. Vancis richt zich op de sectoren onderwijs, onderzoek, zorg en lokale overheid. In de Benelux hoort Vancis tot de top 3 dienstverleners van op VMware gebaseerde IaaS cloud diensten.

Deskundige mensen

Nu Vancis in rustiger vaarwater is gekomen, is het de taak aan de nieuwe CFO om met de recent benoemde CEO Jeroen Luigjes Vancis te laten groeien: “Dat succes begint bij onze deskundige mensen”, aldus Luigjes. “Samen met hen zorgen we dat Vancis betrouwbare en hoogwaardige IT-oplossingen levert aan onze klanten. Hylke past uitstekend bij onze organisatie en gaat Vancis verder helpen in onze ambitieuze doelstellingen.”