HighQ en Members Benefits tekenen contract

fallback
Woensdag 6 juli 2005 is het contract getekend tussen Members Benefits en HighQ financieel interim. Ed Ockhuysen (Directeur Members Benefits) en Marc de Wild (BuySMART, Business Support) kwamen speciaal naar HighQ in Woerden om de overeenkomst met Peter van Herk, Directeur HighQ financieel interim te bezegelen. HighQ zal preferred supplier worden van alle 22 deelnemende brancheverenigingen die aangesloten zijn bij Members Benefits.

Verenigingen die aangesloten zijn bij Members Benefits zijn onder andere FME-CWM (Metaal), KNVC (Chemie), NVKL (Koudetechniek & Luchtbehandeling), VNCI (Chemische Industrie), VTN (Textiel) en VSCD (Schouwburgen & Concertgebouw- directies). HighQ financieel interim levert financials voor sleutelposities. Daarbij valt te denken aan financiële managers, hoofden administratie, controllers en administrateurs. “HighQ levert hoge kwaliteit, maar met een gezonde dosis boerenverstand en beide benen op de grond en dat spreekt ons aan”, zegt Ed Ockhuysen.

In de maanden juli en augustus zal er hard gewerkt worden aan promotiematerialen voor HighQ benefit program. Er zal o.a. een folder komen, een digitale presentatie en advertenties. Daarnaast zullen er diverse acties en workshops worden georganiseerd. “Hoe meer je er insteekt hoe meer je eruit haalt”, aldus Ockhuysen. “We zullen ons dan ook actief opstellen in deze deelname als preferred supplier van financieel interim-management”, vertelt van Herk.