Henry Barenholz is de nieuwe Country Manager bij Workday in Nederland

Workday kondigt de benoeming van Henry Barenholz (52) als Country Manager Nederland aan.

In deze nieuwe rol is Barenholz sinds februari verantwoordelijk om samen met het lokale Workday-team verdere bedrijfsgroei te stimuleren. Hij brengt ruim 25 jaar ervaring met zich mee in financial management, HR en applicatiesoftware onder meer als Country Applications Leader en HCM Leader bij Oracle Benelux en Nordics.

Barenholz is klaar voor de nieuwe uitdaging en is inmiddels enthousiast gestart. Als voornaamste motivatie om voor Workday te kiezen, noemt Barenholz de mensgerichte werkcultuur, de krachtige en unieke oplossingen en de klantvriendelijke reputatie van de organisatie.

“Starten in deze crisistijd is bijzonder,” zegt Barenholz, “maar ik kon me geen betere organisatie wensen om deze uitdaging aan te gaan. Ik ben ongelooflijk trots op hoe snel onze teams hebben kunnen schakelen, en ik ben ervan overtuigd dat we samen onze klanten, partners en alle andere relaties optimaal kunnen blijven ondersteunen.”

Barenholz was recent werkzaam als vice president commercial affairs bij ThetaRay en Matrix IFS. Daarvoor was hij Country Applications Leader Oracle Benelux & HCM Leader Benelux & Nordics, waar hij ook verantwoordelijk was voor business development in Europa. Daarvoor was hij vele jaren werkzaam bij Peoplesoft (later overgenomen door Oracle), waar hij hun CRM-business succesvol uitbreidde in Oost- en Zuidoost-Azië.

(bron: Workiva)