Geautomatiseerde factuurverwerking bij Heinen & Hopman

Heinen & Hopman, een toonaangevend bedrijf in maritieme engineering, kiest Medius om de verwerking van facturen in de wereldwijde opererende organisatie te stroomlijnen.
Heinen & Hopman is actief op meer dan 30 locaties over de hele wereld. De maritieme engineeringspecialist heeft daarom betrouwbare, cloudgebaseerde oplossingen nodig om de financiële processen in de gehele organisatie zo efficiënt mogelijk te ondersteunen.
 
Efficiëntieslag crediteurenproces dankzij machine learning
Om deze uitdaging het hoofd te bieden heeft Heinen & Hopman gekozen voor Medius AP Automation. Met deze oplossing vormen zij qua applicatielandschap het fundament voor de ondersteuning van de core business van Heinen & Hopman. De organisatie gaat Medius AP Automation gebruiken voor elk onderdeel van het crediteurenproces. De oplossing brengt grote efficiëntieverbeteringen met zich mee door het gebruik van machine learning tijdens het data capture proces dat tevens op orderregelniveau plaats gaat vinden.
 
Andere belangrijke vereisten voor Heinen & Hopman bij de keuze voor een passende oplossing voor geautomatiseerde factuurverwerking waren efficiënte workflows, geautomatiseerde factuurmatching, financiële controle en ondersteuning van lokale wet- en regelgeving.
 
Realtime inzage in cashflowpositie per bedrijfsentiteit
André Beukers, CFO bij Heinen & Hopman zegt: “We hebben voor Medius AP Automation gekozen vanwege de uitgebreide en bewezen integratie met Microsoft Dynamics 365 for Finance en Operations. Hierdoor beschikken we over een oplossing voor de geautomatiseerde verwerking van facturen die we snel en eenvoudig in al onze entiteiten kunnen uitrollen. Met Medius AP Automation beschikken we over dashboards die ons real-time inzage geven in de cashflowpositie per entiteit, per land en per valuta in real-time te monitoren. Bovendien hebben we volledige inzage in de factuurstatus en ook de controle over de autorisaties. Dit is van cruciaal belang om een efficiënte financiële verwerking te garanderen terwijl wij ons kunnen bezighouden met de groei van onze dagelijkse kernactiviteiten.”
 
Per Åkerberg, CEO van Medius, zegt: “We zijn verheugd Heinen & Hopman te mogen verwelkomen als klant van Medius. Dit is een goed voorbeeld van hoe onze oplossingen bedrijven wereldwijd helpen om processen te stroomlijnen, tijd te besparen en de controle over de financiële afwikkeling van facturen te vergroten.”
Gerelateerde artikelen