Hans Biesheuvel opent ‘Nieuwe Ondernemersbank’ op 1 september 2015

De Nieuwe Ondernemersbank, de 'bank' van Hans Biesheuvel, gaat per 1 september open met 36 kantoren.

Via de bestaande bancaire kanalen is het voor veel ondernemers lastig om financiering te vinden, vindt voormalig ondernemer Hans Biesheuvel. Vooral bedrijven die tussen de 750.000 en een miljoen euro nodig hebben, komen nauwelijks aan geld.
De Nieuwe Ondernemersbank (DNOB) is geen bank, maar een platform waar ondernemers en financiële partijen met elkaar in contact worden gebracht. De bank betreft een samenwerkingsverband tussen Ondernemend Nederland (ONL), de belangenorganisatie van Biesheuvel, en de bestaande financiële dienstverlener Credion. De 36 kantoren van DNOB trekken als het ware in bij de kantoren van Credion en de naam van de nieuwe bank komt ook op de gevels te staan.
Alhoewel, de kans bestaat wel dat Biesheuvel op zoek moet naar een andere naam. De kredietbemiddelaar mag zichzelf in principe geen bank noemen, meldt FTM. DNOB heeft namelijk geen bankvergunning, in beginsel een noodzakelijke voorwaarde om jezelf bank te mogen noemen. 
Ongeacht de naam is dit hoogstwaarschijnlijk een welkom initiatief in het bedrijvensegment waar Biesheuvel zich op richt. 
________________________________________________________________________________________
Voorziet u een (her)financieringsbehoefte? Is de bank ook uw belangrijkste bron van financiering? Kunt u nog rekenen op ononderbroken financiering van uw onderneming? Volg de eendaagse Masterclass Alternatieve Financieringsvormen en maak een succes van uw (her)financiering. Het is nu tijd om de alternatieven te onderzoeken en de continuïteit en groei van uw onderneming veilig te stellen. Meld u nu aan….
________________________________________________________________________________________
 

Gerelateerde artikelen