HAN kiest Unit4 Business World

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heeft Unit4 Business World geselecteerd om de nieuwe financiele omgeving te leveren en implementeren.

De Hogeschool Arnhem en Nijmegen, of HAN, is de derde hbo-instelling in Nederland die voor Business World kiest. De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gebruikt momenteel nog Microsoft DAX als financiële omgeving. Deze versie van Dynamics AX uit 2009 wordt op termijn niet meer actief ondersteund door Microsoft. Met de keuze voor Unit4 Business World kan de HAN haar financiële processen verder digitaliseren, gebaseerd op best practices die aansluiten bij het hoger onderwijs.

“Het hoger onderwijs wordt veelvuldig geconfronteerd met intern en extern gedreven veranderingen als nieuwe wet- en regelgeving, marktomstandigheden of eisen van subsidieverstrekkers. Met een volledig geïntegreerd systeem voor financieel projectenbeheer ondersteunt Business World de Hogeschool Arnhem Nijmegen in deze dynamiek en helpt in control te zijn, te anticiperen en snel aan te passen aan de nieuwe omstandigheden,” zegt Unit4. 

Matchende visie en aanpak

“Met het nieuwe financiële systeem dat wij voor ogen hebben, kunnen we onderzoekers beter helpen hun projecten te beheren en samenwerkingspartners op maat bedienen met rapportages en betalingsmogelijkheden. We gaan in feite standaardiseren om te kunnen flexibiliseren en we zien in Unit4 een ervaren partner om ons hierin te begeleiden”, aldus drs. Annelies Dickhout-Rutten, directeur Kenniscentrum Kwaliteit van Leren.

“De Hogeschool Arnhem en Nijmegen  behoort als hbo-instelling tot Unit4’s strategische doelgroep en staat voor een cultuur waarbij innoveren, leren, vertrouwen en samenwerken centraal staan. Dit sluit uit aan bij de cultuur, ambities en software-ontwikkelingen bij Unit4,” zegt Otmar Zewald, Head of Centre of Excellence for Higher Education bij Unit4.

 

Gerelateerde artikelen