Grant Thornton benoemd tot Werkgever van het Jaar door het International Accounting Bulletin

Vorige week reikte International Accounting Bulletin de jaarlijkse Industry Awards uit. Partijen binnen de wereldwijde accountancy sector werden een onafhankelijke jury beoordeeld op diverse aspecten van hun bedrijfsvoering. Grant Thornton won dit jaar de 'Werkgever van het Jaar Award'.

De jury gaf te kennen dat uitblonk door Grant Thornton haar betrokkenheid bij de medewerkers, haar uitwisselingsprogramma’s en de focus op kwaliteit. De juryleden noemden hier in het bijzonder het ‘Grant Thornton Advanced Manager Programme’, het ‘Leadership Foundation Programme’ (om medewerkers te ontwikkelen tot betere leiders) en het ‘Grant Thornton Global Talent Mobility Programme’, dat tot nu toe heeft geleid tot meer dan 320 uitwisselingen binnen het netwerk.
Ed Nusbaum, Global CEO, zei: “We zijn zeer vereerd met deze onderscheiding.  Het onderstreept de kracht van onze interne opleidingen en carrièremogelijkheden die wij internationaal bieden met ons wereldwijde ‘talent mobility program’. De ondersteuning van de groei en ontwikkeling van Grant Thornton werknemers in de wereldwijde organisatie staat centraal in het realiseren van onze eigen groei en succes. Het zijn de 38.500 medewerkers van ons bedrijf die tezamen zorgen dat wij gezien worden als een geweldige plek om te werken.”
Eerder deze maand, namen Grant Thornton werknemers deel aan een driedaagse online evenement om mensen te verbinden, samen te laten werken en ideeën te delen. De discussies werden geleid door leiders wereldwijd, managing partners en externe experts. Meer dan 14.000 mensen (dus een op de drie medewerkers) registreerden zich voor het evenement. [Dat was bijna het dubbele van het aantal deelnemers van de vorige IBM Innovation Jam gebeurtenissen elders.