Global Finance: “Basware biedt beste webbased supply chain financieringsoplossing”

Basware is door Global Finance onderscheiden voor zijn webbased supply chain financieringsoplossing.

Dit heeft plaatsgevonden tijdens de negende jaarlijkse ranking van de World’s Best Supplier Providers. Basware onderscheidde zich door Basware Financing Services, een oplossing waarmee bedrijven (ongeacht bedrijfsgrootte) just-in-time financiering kunnen toepassen en op deze manier controle hebben over hun betalingsvoorwaarden. Basware Financing Services draait op het Basware Commerce Network, ‘s werelds grootste open B2B-netwerk waar afnemers en leveranciers naadloos kunnen samenwerken.
“We zijn zeer trots om binnen het financing-werkveld door Global Finance als de beste te zijn benoemd”, zegt Ad van der Poel, Basware’s Senior Vice President, Financing Services. “In het afgelopen jaar hebben we Financing Services opgezet om zo aan de behoeften te voldoen op het gebied van verbeterde cashflow en werkkapitaalmanagement. We hebben sindsdien drie diensten geïntroduceerd, stuk voor stuk eenvoudige en flexibele financieringsdiensten om in deze behoeften te voorzien.”
De divisie Basware Financing Services maakt het mogelijk voor bedrijven en leveranciers om hun cash te optimaliseren door middel van digitale deelname aan het Basware Commerce Network. Via Basware’s Financing Services hebben bedrijven op het Basware Commerce Network verschillende mogelijkheden voor het opstellen van een betalingsstrategie. Hieronder vallen een wereldwijde e-payment oplossing (Basware Pay), dynamic discounting (Basware Discount) en de supplier driven factuurfinancieringsoplossing Basware Advance.