Gert-Jan Janssen nieuwe CFO bol.com

Gert-Jan Janssen (45) is de nieuwe financieel directeur van bol.com. Hij zal vanaf 1 augustus 2016 het directieteam van bol.com versterken. Janssen vult de

De afgelopen 20 jaar deed Janssen een zeer ruime financiële ervaring op als strategy consultant bij The Boston Consulting Group en in diverse finance-functies bij Procter & Gamble. In zijn meest recente rol als director finance supply chain bij Procter & Gamble was hij eindverantwoordelijk voor alle bedrijfsonderdelen van de productie- en distributielocaties in Europa, India, Afrika en het Midden-Oosten.
Daniel Ropers, algemeen directeur bol.com: “We zijn heel blij dat Gert-Jan het bol.com team komt versterken. Ik ben ervan overtuigd dat we in Gert-Jan een heel talentvolle en gedreven collega hebben gevonden om het directieteam en onze Finance & Support-afdeling weer compleet te maken. Naast zijn ruime kennis en ervaring viel vooral ook zijn prettige persoonlijkheid op waardoor ik ook veel vertrouwen heb in een goede menselijke en culturele ‘fit’. We verwelkomen hem van harte!” 
Naast Daniel Ropers bestaat de huidige directie van bol.com uit: Jurrie van Rooijen (IT), Margaret Versteden (Marketing), Huub Vermeulen (Operations & Fulfilment) en Patrick Wauters (Merchandising & Sourcing). Bol.com is onderdeel van Ahold.