Gartner: “Basware Leader in Magic Quadrant voor Procure-to-Pay-oplossingen”

Basware is voor de tweede achtereenvolgende keer benoemd tot Leader in Gartner's Magic Quadrant voor Procure-to-Pay-oplossingen (Gartner, Inc. Magic Quadrant voor Procure-to-Pay Suites, Desere Edwards, 29 mei 2018). Het rapport omvat evaluaties van vijftien P2P-solution providers.

Basware werd door Gartner erkend voor de volledigheid van zijn visie en de mogelijkheid tot uitvoering.

“Wij zijn van mening dat Basware’s positie in het Leaders-kwadrant door Gartner bevestigt wat volgens ons de drijvende kracht is achter ons marktleiderschap: onze klanten”, zegt Vesa Tykkyläinen, CEO van Basware. “Het leveren van de sterkste klantenondersteuning en schaalbaarheid over de hele wereld alsmede integratie- en implementatiemogelijkheden die onze klanten nodig hebben versterken Basware's positie als een Magic Quadrant-leider.”

Alle Basware P2P-oplossingen zijn gebaseerd op een wereldwijd, collaboratief, cloud-gebaseerd en beveiligd platform met onder meer integratie en analyses, en wordt uitgebreid met value added diensten die klanten helpen de leveranciersrelatie te versterken en hun working capital te optimaliseren. De kern van Basware’s oplossingen is Basware Network, het grootste open commerce-netwerk ter wereld met meer dan een miljoen bedrijven die in meer dan 100 landen met elkaar verbonden zijn.

“Basware is niet alleen grondlegger van de B2B-netwerkbenadering maar biedt ook het grootste open e-facturatienetwerk”, vervolg Tykkyläinen. “Van multinationals tot middelgrote leveranciers en kleine familiebedrijven: wij bieden 100% on-boarding voor leveranciers en 100% facturatie van deze leveranciers. In combinatie met onze e-procurementoplossing die is ontworpen om 100% gebruikersacceptatie te bereiken, bieden deze oplossingen volledige zichtbaarheid in uitgaven om bedrijven te transformeren en de cashflow te vergroten door grotere kostenbesparingen, verbeterde operationele efficiëntie en betere leveranciersrelaties.”

Gartner, “Magic Quadrant for Procure-to-Pay Suites,” Desere Edwards, William McNeill, Magnus Bergfors, Patrick M. Connaughton, Kaitlynn N. Sommers, 29 mei 2018.