Fusie versterkt Arenthals Grant Thornton

fallback
Per 1 januari 2005 zijn de accountants- en (belasting)advieskantoren Tymstra en Peltzer, gevestigd te Rijswijk, en Bruinzeel + van der Graaf, gevestigd te Den Haag, Leiden en Rotterdam, samengegaan met de vestiging van Arenthals Grant Thornton te Den Haag.

Door de samenvoeging van deze organisaties ontstaat één nieuwe Arenthals Grant Thornton-vestiging, bestaande uit 7 vennoten en ongeveer 65 FTE. Medio februari wordt verhuisd naar een gezamenlijke locatie te Rijswijk. De fusie betekent zowel een verdieping als een verbreding van de dienstverlening van Arenthals Grant Thornton. Deze vestiging van Arenthals Grant Thornton in de regio Haaglanden is zeer actief in de medische sector, waarbinnen ook Tymstra en Peltzer op landelijk niveau een goede naam heeft opgebouwd. “In Arenthals Grant Thornton hebben we een partner gevonden, die uitstekend aansluit bij onze specialisatie in de professionele begeleiding van apothekers,” aldus Rob Jansen, vennoot van Tymstra en Peltzer. “Door deze fusie kunnen we de expertise, die we hebben opgebouwd in de farmaceutische wereld, ook in de toekomst behouden en verder uitbreiden.”

Bruinzeel + van der Graaf heeft een ruime multi-disciplinaire expertise, met name in de food sector. Over de aanleiding voor de fusie zegt Ferdi Hakvoort, vennoot van Bruinzeel + van der Graaf: “Wij ondervinden dagelijks dat de complexiteit op financieel en juridisch terrein toeneemt en zien dat ons beroep onderhevig is aan constante verandering. Als relatief klein kantoor is het soms moeilijk om op al deze ontwikkelingen in te spelen en daarom vonden wij het noodzakelijk aansluiting te zoeken bij een grotere organisatie, zoals Arenthals Grant Thornton.” De toetreding van de twee kantoren leidt in de betreffende regio tot een breder dienstenaanbod op het gebied van accountancy, belastingadvies, bedrijfsjuridische zaken en subsidieadvies.