Frank Ponsioen nieuwe bestuursvoorzitter Grant Thornton

Frank Ponsioen is per juli 2012 benoemd tot nieuwe bestuursvoorzitter van accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton in Nederland. Hij volgt Gerard Mulder op, die de afgelopen negen jaar de rol van bestuursvoorzitter vervulde.

Mulder maakt de overstap naar Grant Thornton International, waar hij zijn jarenlange ervaring gaat inzetten om landenorganisaties te begeleiden bij het behalen van hun groeidoelstellingen.
Mulder ziet in Frank Ponsioen de juiste persoon om Grant Thornton verder te laten groeien.

‘Ik ben blij dat Frank mijn rol wil overnemen. Hij beschikt over de commerciële drive, de klantfocus en bovendien de jarenlange ervaring in het vakgebied. Eerder heeft Frank zichzelf al bewezen als sterke, daadkrachtige leider binnen onze organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat Frank als geen ander in staat is de organisatie voor te bereiden op de toekomst. In deze woelige tijden is dat geen geringe opgave’.

Het bestuur van Grant Thornton in Nederland bestaat, naast Frank Ponsioen, uit Jacob Mook. Gerard Mulder blijft lid van het bestuur in combinatie met zijn internationale functie.

Over Frank Ponsioen
F.A.M. (Frank) Ponsioen RA is al 32 jaar actief in de accountancy- en advieswereld. Sinds de start van zijn loopbaan in 1980 is hij werkzaam bij Grant Thornton. In 1987 rondde hij de opleiding tot Registeraccountant af. In 1994 trad Frank Ponsioen toe tot het bestuur van Grant Thornton, om in 1996 de rol van bestuursvoorzitter op zich te nemen. In 2003 keerde hij weer terug naar de praktijk in Alphen aan den Rijn. In 2007 trad Frank Ponsioen opnieuw toe tot het dagelijks bestuur van Grant Thornton. De laatste jaren was hij als bestuurslid verantwoordelijk voor de Business Unit dga’s, MKB en familiebedrijven.

Gerelateerde artikelen