FM Dag: Nieuw event voor financieel directeuren met thema groei

De organisatie van FM Dag - dat zal plaatsvinden op 6 oktober 2016 in Den Bosch - is in volle gang. Het thema van deze eerste editie is: 'Finance als Groeiversneller'

FM Dag is het event voor financieel eindverantwoordelijke binnen bedrijven met een omzet tot 200 miljoen euro. Open de deur naar een wereld met thought leadership, topnotch kennis, verrassende visies en talrijke netwerkmogelijkheden in een schitterende ambiance. Laat u inspireren tijdens 30 keynotes, workshops & presentaties en ontmoet 750 financiële vakgenoten rondom het thema Finance als Groeiversneller. Verzeker u nu van een plaats via FM-Dag.nl.
Het thema van de FM Dag is verdeeld in vier subthema’s:
Finance als Ondernemer
In een continue en exponentieel veranderende omgeving is verandering de enige norm. Bent u als financieel directeur voldoende flexibel in uw gedrag en handelen om de organisatie driftend door de bocht te laten gaan? En hoe zorgt u hierbij dat ze niet uit de bocht vliegt? 

Finance als Navigator
In tijden van verandering en voortdurend onevenwicht (disrupties) kan verstarring op treden. Hoe zorgt u er als financieel directeur voor dat de organisatie in real time over de juiste interne- en externe informatie beschikt? Hoe begeleidt u haar in het nemen van snelle en decisieve actie in een tijdperk van onzekerheid?

Finance als Rentmeester
In een tijdperk waarin alleen kortstondig succes lijkt te tellen en mensen een baan zien als een opstap naar een volgende kan het gaan voor quick wins verleidelijk zijn. Hoe zorgt u dat de organisatie ten alle tijden de lange termijn voor ogen houdt en waarom bent u bij uitstek de persoon die haar eraan herinnert dat er veel belangrijkere dingen dan winst en geld zijn?
Finance als Leider
In een tijdperk van continue verandering en onevenwicht kan een onderneming snel uit de bocht vliegen. Maar de beste weg naar het faillissement is geen beslissingen nemen. In zo een tijdperk moet finance opstaan en de organisatie een kader aanreiken en de wil geven om te durven en de backbone hebben om op tijd op de rem te trappen.
Sprekers zijn o.a.:
– Bob Hutten, CEO Hutten
– Huub van Rozendaal, Commissaris 
– Luuk van der Pal, CFO Enza Zaden
– Ruud Veltenaar Trendwatcher
– Bjorn Kuipers Top scheidsrechter en ondernemer
– Eric Driebeek, CFO Batenburg Techniek
– Stephan van de Broek,  Co-auteur ‘Management in Singularity’
Verzeker u nu alvast van een plaats en meld u aan via FM-Dag.nl.

Gerelateerde artikelen