FinLync introduceert bank-API catalogus voor Treasury en Finance

De wereldleider op het gebied van realtime treasurytechnologie is pionier in de zakelijke treasury-industrie met een uitgebreide lijst met bank-API's.

FinLync, een niet-beursgenoteerd, internationaal fintech-bedrijf dat corporate finance en treasury-kantoren transformeert met zijn producten, heeft vandaag aangekondigd dat het de eerste openbaar beschikbare API-catalogus voor treasury- en financiële teams heeft gelanceerd. De catalogus biedt een uitgebreide en voortdurend uitbreidende directory van corporate banking API’s wereldwijd, die treasurers met één druk op de knop kunnen vergelijken.

Bank API-services zorgen voor een revolutie in realtime connectiviteit tussen treasury-teams en hun bankpartners. Het gebrek aan transparantie bij treasurytechnologiebedrijven zet treasuryteams echter op een achterstand. Dit ongekende niveau van transparantie zal corporate treasurers helpen de opties in de API-economie te begrijpen en de besluitvormers meer informatie geven over de API-mogelijkheden van elke bank, op basis van het eigen ratingsysteem van FinLync.

“Onze bank-API-catalogus benadrukt de impact van de API-economie die eindelijk het corporate treasury-kantoor bereikt”, zegt Peter Klein, mede-oprichter en CTO van FinLync. “We realiseren ons dat het ratingsysteem en de transparantie anders zijn, maar dat is precies wat we proberen te doen: de manier waarop treasury-teams bedrijfsfinanciering benaderen snel evolueren.

We hebben onze technologie vanaf de grond af ontworpen om penningmeesters te helpen de toekomst nu te creëren. We zien dit als een belangrijke hulpbron die beschikbaar moet worden gesteld aan de hele industrie, omdat innovatief denken als dit ons allemaal vooruit helpt. Banken moeten bereid zijn geavanceerde API’s aan te bieden, zodat corporate treasury-teams over de informatie beschikken die ze nodig hebben om beter geïnformeerde beslissingen te nemen met omvatrijkere en nauwkeurigere gegevens. Dit is slechts één stap om een ​​hele wereldwijde industrie dichter bij realtime treasury te brengen.”

Alle bank-API’s in de catalogus zijn samengevoegd tot multi-bankconnectiviteit en kunnen binnen enkele weken worden aangesloten met behulp van FinLync’s technologie. De catalogus bevat ook eigen sterbeoordelingen voor elke bank-API, bepaald door de experts van FinLync. De release van de API-catalogus van de openbare bank demonstreert FinLync’s

toewijding om vooruitstrevende treasury-leiders te helpen de overstap naar realtime te maken.

Over FinLync
FinLync is een niet-beursgenoteerd, internationaal fintech-bedrijf dat de inzichten en functionaliteit van corporate finance en treasury-kantoren transformeert door middel van producten van wereldklasse. FinLync’s ERP-apps en API-connectiviteit stellen treasurers in staat om cash te optimaliseren, betere en snellere beslissingen te nemen, tijd te besparen en de middelen te verminderen die nodig zijn om complexe financiële behoeften te beheren. De grootste klanten van FinLync zijn Fortune 500- en Fortune 2000-bedrijven. Het bedrijf heeft medewerkers uit 18 verschillende landen en kantoren in New York, Los Angeles en Singapore. Ga voor meer informatie naar https://www.finlync.com