FinanceFactor verkozen tot beste ZZP-intermediair

Financieel Intermediair 'FinanceFactor' is verkozen tot beste ZZP-intermediair binnen de categorie Interim Management, Zakelijke Dienstverlening.

FinanceFactor gevestigd in Wassenaar, is bij de Staffing Awards uit 384 deelnemende organisaties verkozen tot beste ZZP-intermediair van Nederland binnen de categorie Interim Management, Zakelijke Dienstverlening. 
 
De kwaliteit van deelnemende organisaties is gemeten op basis van de referenties van meer dan 16.200 zzp’ers en 4.800 opdrachtgevers met transparantie, tarief en betalingstermijn als belangrijkste criteria.
 
Uit onderzoek van ZZP Barometer blijkt dat transparantie, tarief, betalingstermijn, marges en bereikbaarheid de vijf belangrijkste criteria zijn van ‘Goed Intermediairschap’. Deze criteria zijn aan zowel zzp’ers als opdrachtgevers voorgelegd, naast vragen over de algemene tevredenheid en de waarschijnlijkheid tot aanbeveling. FinanceFactor scoort gemiddeld bij zowel zzp’ers als opdrachtgevers een 8,6. 
Belangrijkste acquisitiekanaal
“Zzp’ers voorzien in de flexibele arbeidsbehoefte van bijna iedere organisatie en overheidsinstelling. Grote opdrachtgevers regelen de inhuur veelal via een intermediair, waardoor de intermediair een belangrijke partner en het belangrijkste acquisitiekanaal is van de één miljoen zzp’ers die Nederland kent. FinanceFactor heeft bewezen zowel zzp’ers als opdrachtgevers zeer succesvol te helpen,” aldus Jeroen Sakkers, initiatiefnemer van de Staffing Awards. Voor het team van FinanceFactor een prachtig resultaat en een bevestiging vanuit de markt dat haar transparantie, tariefstelling en focus op duurzame kwaliteit hoog gewaardeerd worden.