FinanceFactor valt in prijzen bij ‘Staffing Award-verkiezing’

FinanceFactor Interim Management en Executive Search is opnieuw verkozen tot beste Interim Management en Executive Search organisatie.

Op 19 januari 2017 is FinanceFactor tijdens de 'Staffing Award-verkiezing 2017’ uitgeroepen tot de  winnaar in de categorie Interim Management en Executive Search. In het juryrapport sprak de jury haar waardering uit over de duidelijke visie en strategie van FinanceFactor en over haar professionele, betrokken en betrouwbare werkwijze.  Albert Allmers, directeur FinanceFactor: “Wij zijn heel trots op deze prijs, die we ook vorig jaar in de wacht mochten slepen. Het is voor ons een eer dat opdrachtgevers en professionals onze waarden herkennen en op deze manier erkennen met een gemiddelde waardering van een 9,4 en een net promotor score van +86.

Gerenommeerde jury
Met deze verkiezing wordt de kwaliteit gemeten van de meer dan 8.000 organisaties binnen de Nederlandse flexmarkt. Op basis van via Ratecard ontvangen referenties van klanten en kandidaten (70%), een online vragenlijst (10%) en een video-interview (20%) met de directie wordt de ranglijst door een gerenommeerde jury bepaald.  In de jury zaten onder meer Jurriën Koops (ABU), Bart-Jeroen Croll (NBBU), Sjoukje Wynia (Akzo Nobel), Marcel Molenaar (Linkedin), Gusta Timmermans (ING), Josien van Breda (FNV Zelfstandigen), Mark Bassie (Flex-Beheer), Reinald Snik (Carerix) en Tijs van Tilburg (Textkernel).

Over de Staffing Award-verkiezingen
De Staffing Award-verkiezingen worden voor de derde achtereenvolgende keer georganiseerd door VictorMundi B.V., de initiatiefnemer van de verkiezing. Daarmee is deze verkiezing de langslopende op haar gebied in de Nederlandse flexmarkt.