FinanceFactor uitgeroepen tot Beste Nieuwkomer en Executive Search organisatie van Nederland

FinanceFactor is door meer dan 8.200 zzp'ers uitgeroepen tot "Beste Nieuwkomer en Executive Search organisatie" in de jaarlijkse 'Zzp-bemiddelaar van het J

Transparantie, betalingstermijn en het aantal opdrachten zijn de belangrijkste drie criteria waarop deelnemende organisaties werden beoordeeld. Overall heeft FinanceFactor binnen alle verkiesbare categorieën een top 10 positie weten te verwerven. “Een geweldige blijk van waardering van de zzp’ers waarvoor wij het afgelopen jaar hebben gewerkt,” aldus directeur Albert Allmers.
 
De 372 bemiddelaars die aan de jaarlijkse verkiezing hebben meegedaan, bezorgen zzp’ers een totale opdrachtenwaarde van maar liefst 4,7 miljard euro op jaarbasis. “Wij willen FinanceFactor graag van harte feliciteren met deze geweldige prestatie. Van de bijna een miljoen zzp’ers scoort 80,1% weleens opdrachten via een bemiddelaar. FinanceFactor is een van de gespecialiseerde organisaties met een zeer hoog kwaliteitsniveau, waarbij je daarvoor kunt aankloppen als zzp’er,” zegt Jeroen Sakkers, initiatiefnemer van de ZZP Barometer.
De volledige uitslag van de verkiezing verschijnt woensdag 25 juni in het digitale magazine van de ZZP Barometer via www.zzpbarometer.nl.
 
Voor meer informatie en of vragen kunt u contact opnemen met FinanceFactor BV, de heer Albert Allmers, 070 5123010 of 06 21211750.