Exact Spring ’20 Release

Veel van de nieuwe features stonden hoog op het verlanglijstje van klanten.

Exact introduceert de Spring ’20 Release met veel nieuwe features waarmee het MKB de digitalisering binnen de organisatie naar een hoger plan kan tillen. De focus van deze release ligt op nog snellere beschikbaarheid en verwerking van belangrijke informatie die de besluitvoering ondersteunt.

Veel van de aangekondigde features stonden hoog op het verlanglijstje dat klanten indienden via de support portal van Exact. Zo maakt een van de meest aangevraagde features uit de Spring ’20 Release, de rekening-courant, het mogelijk om eenvoudig gedeelde kosten of gezamenlijke claims over te boeken van de ene naar de andere administratie. Voor bedrijven en accountants resulteert dit in tijdwinst en directe inzichten in de kosten.

Phill Robinson, CEO van softwarebedrijf Exact: “Met de Exact Spring ’20 Release maken we het gemakkelijker om de juiste businessinzichten te verkrijgen, om zo noodzakelijke vervolgstappen te kunnen zetten. Dat ondersteunen we met gratis trainingsprogramma's en een breed scala aan webinars waarmee we advies en begeleiding bieden rondom bijvoorbeeld cashflow management en het managen van HR-uitdagingen.”

Spring '20 Release highlights

Online Industry Solutions
Naast een zelfstandig werkende versie bevat Exact voor Bouw nieuwe features die volledig zijn geïntegreerd met Exact Online. Voor handels- en productiebedrijven is met de nieuwe functie ‘Inruilen’ de administratie van een omruil- of inruilvergoeding bij de aanschaf van een nieuw product heel eenvoudig geworden. Voor logistieke partijen en dienstverlenende bedrijven zijn er verbeterde projectoverzichten en extra filteropties toegevoegd die de gebruiksvriendelijkheid aanzienlijk verbeteren. Andere nieuwe functies en verbeteringen zijn gericht op het perfectioneren van de communicatie, het elimineren van fouten en betrouwbare levering. Bekijk hier het volledige overzicht van alle innovaties.

Online voor Boekhouden
Met de nieuwste innovaties voor No hands accounting kan er meer tijd worden bespaard terwijl de kwaliteit en nauwkeurigheid van de administratieve taken verbetert. De nieuwe functies en verbeteringen van de Spring '20 Release richten zich op samenwerking doormiddel van in-contextcommunicatie, procesoptimalisaties en het bieden van betere inzichten die de besluitvorming onderbouwen. Er is bovendien een nieuwe widget die gebruikers helpt te begrijpen hoe ze het meeste uit hun Exact-oplossing kunnen halen. Bekijk hier het volledige overzicht van alle innovaties.  

Globe, Synergy, Financials
Met real-time links, nieuwe mobiele appfuncties zoals een chat-functionaliteit, een PEPPOL-gateway en een nieuwe versie van Exact Financials, zijn er veel updates en verbeteringen om te verkennen voor onze klanten in het middensegment van de markt. Bekijk hier het volledige overzicht van alle innovaties.

[training_adverrorial]

(bron: ANP)