Eureffect lanceert twee nieuwe partners

fallback
Eureffect lanceert private Wealth management activiteiten.

Eureffect, een onafhankelijke vermogensbeheerder en effectenmakelaar, vult zijn dienstverlening aan met Eureffect Private Wealth Management, een nieuwe afdeling die zich specialiseert in het beheren van privé vermogens.

Deze uitbreiding is mogelijk dankzij de benoeming van twee nieuwe, internationaal gerenommeerde partners. Beiden hebben een lange staat van dienst op dit gebied. Ronald Geerdink was First Vice President Merrill Lynch Private Clients. René Bastiaenen heeft bij ABN Amro een afdeling voor privé bankieren geleid en daarna verdiende hij zijn sporen als directeur van de Robein Bank. De twee mannen hebben samen 40 jaar ervaring in het beheren van vermogens voor internationale particuliere cliënten. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het opzetten en laten groeien van Eureffect Private Wealth Management.

De afdeling start aanvankelijk met acht bankiers en biedt het volledige pakket van vermogensbeheerdiensten, zelfs voor vermogens die onder de door andere banken veel gebruikte grens van 10 miljoen euro vallen. Eureffect Private Wealth Management helpt vermogende particulieren met het beschermen en laten groeien van hun vermogen dankzij een veelomvattend pakket aan diensten, zoals individuele begeleiding, fiscaal en juridisch advies, en vermogensbeheer.

Zoals ook geldt voor onze andere diensten, zijn de tarieven voor Private Wealth Management afhankelijk van het resultaat. Dit past bij het ondernemende karakter van ons bedrijf. “Wij zijn verheugd met de komst van René en Ronald, twee partners van formaat, die het Eureffect team zullen versterken. Zij hebben beide een indrukwekkende ervaring en grote kennis die de reputatie van Eureffect als dé adviseur voor succesvolle ondernemers verstevigt,” aldus Lex Werkheim, Directeur van Eureffect. “René en ik zijn blij een integraal onderdeel te mogen uitmaken van de resultaatgerichte cultuur van Eureffect,” aldus Geerdink.

Eureffect is een vooraanstaande Amsterdamse vermogensbeheerder en commissionair in effecten. Het bedrijf, opgericht in 1987, biedt vermogensbeheer, ‘SMS Beleggen’, institutioneel advies én orderuitvoering en Private Wealth Management diensten.