Erik Bongers stelt functie ter beschikking

fallback
De Raad van Commissarissen van ICT Automatisering NV (ICT) maakt bekend dat Erik Bongers, lid van de Raad van Bestuur van ICT, zijn functie per 31 december 2003 ter beschikking heeft gesteld. Erik Bongers heeft aangegeven na een carrière van 15 jaar bij ICT een uitdaging buiten de onderneming aan te willen gaan.

De Raad van Commissarissen betreurt maar respecteert de beslissing van Erik Bongers. De Raad van Bestuur zal na zijn vertrek worden gevormd door Bram Schot, aan wie een deel van de verantwoordelijkheden van Erik Bongers zal worden overgedragen. Daarnaast zal een nieuw managementteam per divisie worden gevormd. Erik Bongers zal tot het einde van het jaar voor ICT actief blijven en in goed onderling overleg is besloten dat hij gefaseerd zal uittreden teneinde de verantwoordelijkheden zorgvuldig over te dragen. Conform de contractuele bepalingen zal er sprake zijn van een vertrekregeling ter hoogte van tweemaal de jaaremolumenten.

De Raad van Commissarissen is Erik Bongers zeer erkentelijk voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van ICT. Erik Bongers trad in 1989 bij ICT in dienst en maakt sinds 1997 deel uit van de Raad van Bestuur. Mede onder zijn leiding heeft ICT een belangrijke ontwikkeling doorgemaakt, waaronder de beursgang en de sterke strategische positie die ICT op de markt heeft ingenomen. De Raad van Commissarissen wenst Erik Bongers veel succes in zijn verdere carrière.

Gerelateerde artikelen