EQEEP nieuwe partner van SOPHIQ software

Het in Nijkerk gevestigde SOPHIQ, software for management, heeft in EQEEP een nieuwe sales- en implementatie partner gevonden.

EQEEP uit Tiel is een consultancy – en detacheringsbureau en richt zich met name op IFS (ERP) implementaties en detachering van ICT-personeel. De organisatie heeft sterke wortels in de Maritieme-, Offshore- en Manufacturing industrie en is daarmee een welkome aanvulling binnen het partnerkanaal van SOPHIQ.

“SOPHIQ is een innovatief management instrument, wat helpt bij het overzichtelijk houden- en het nemen van strategische beslissingen, het zogenaamde Balanced Business Monitoring. ”, aldus EQEEP directeur Harm van Echteld. “SOPHIQ betekent voor ons dan ook een prachtige aanvulling op ons diensten portfolio en brengt ons nog dichter bij onze klanten, met name op het strategische managementniveau”.

Volgens SOPHIQ directeur Michael Knulst is met de uitbreiding van het partnerkanaal met EQEEP: “Een wens in vervulling gegaan om te partneren met een partij in enkele voor ons nog onbekende markten. en met een sterke sales gedreven organisatie. Wij zien de samenwerking dan ook als een echte win-win situatie”.

EQEEP is na APPROACH, consulting- en BI solutions, de tweede partner van SOPHIQ. Beide overeenkomsten zijn gesloten kort nadat SOPHIQ de strategische beslissing had genomen om haar partner georiënteerde verkoopstrategie te versterken.

Op korte termijn verwacht SOPHIQ het aantal partners nog verder uit te breiden.