E-facturatie in SnelStart gemakkelijk via eVerbinding

Echte e-facturatie in SnelStart is een feit. De koppeling met eVerbinding maakt het mogelijk om alle soorten facturen, van pdf tot e-factuur, automatisch en volledig elektronisch in SnelStart te verwerken. In maart hebben vijf pilotkantoren de koppeling intensief getest. De oplossing is nu voor alle SnelStart-gebruikers beschikbaar vanaf versie 12.18.

Met het gebruik van e-facturatie via eVerbinding besparen SnelStart-gebruikers tot wel 80% in tijd op de verwerking van de administratie. Zeker als de facturen nog handmatig verwerkt worden. eVerbinding maakt het daarbij voor accountantskantoren ook mogelijk om een kopie van de klantfacturen rechtstreeks in de SnelStart te verwerken. Naast het inlezen, is het zeer binnenkort ook mogelijk om vanuit SnelStart via eVerbinding e-facturen te verzenden.
Succesvolle pilotperiode
Tijdens de pilotperiode heeft SnelStart zich bewust op de achtergrond gehouden: “We hebben de uitleg over de nieuwe functies beperkt gehouden. De pilotkantoren hebben daardoor vanuit hun gebruikerservaring aan kunnen geven of de nieuwe functies ook echt gemakkelijk te gebruiken zijn. Zo kunnen we onze software aanpassen aan de ervaring van de gebruiker,” aldus Daan van der Slikke, Product Owner bij SnelStart over de pilotperiode. De feedback van de pilotkantoren heeft SnelStart meegenomen in nieuwste versie van de software. 
Vorige week kwamen de pilotkantoren bij een om de testperiode officieel af te ronden. Wim Bor van pilotkantoor ACCB Accountancy en Belastingadvies is tevreden. Hij complimenteert eVerbinding en SnelStart met de samenwerking. “Het is een mooi product geworden.” 
De koppeling is a piece of cake
Het gebruik eVerbinding in SnelStart is ‘a piece of cake’. Wim Bor sneed namens alle pilotkantoren de speciale eVerbinding-SnelStart taart aan: hiermee is de pilotperiode afgerond en de integratie van eVerbinding in SnelStart officieel een feit. 

Gerelateerde artikelen