Dorien Kampherbeek nieuwe CFO Leen Bakker

Dorien Kampherbeek wordt per 15 april benoemd tot CFO van Leen Bakker.

Dorien Kampherbeek volgt per 15 april Ernst de Kuiper op als CFO van Leen Bakker. Kampherbeek was directeur business control bij Landal Green Parks. Daarvoor heeft ze diverse functies bekleed in finance, merchandising en supply chain bij Ahold en V&D.

“Met Dorien Kampherbeek, halen we een ervaren professional binnen die haar sporen heeft verdiend in organisaties die zich klaarmaken voor een succesvolle nieuwe fase van hun bestaan. Dat ze daarbij bekend is met de dynamiek die private equity als eigenaar met zich mee brengt is alleen maar een extra voordeel. Ik vertrouw er op dat Dorien een belangrijke rol gaat spelen op weg naar een mooie en solide toekomst voor Leen Bakker,” aldus Debbie Klein, CEO van Leen Bakker.

Kampherbeek volgt Ernst de Kuiper op die kort na de verkoop van Leen Bakker aan Gilde Equity Management in 2017 bij Leen Bakker is begonnen. De komst van Kampherbeek is een volgende stap in de verdere vorming van het team dat Leen Bakker de komende jaren moet leiden. Naast CEO Debbie Klein bestaat de directie van Leen Bakker sinds begin 2018 uit CMO Matthijs Moeken en Directeur Verkoop & Klanttevredenheid Tibor Preiner.
 

(bron: Leenbakker)