Doe eens gek, lose control!

Er zijn van die momenten dat je denkt: Dat is briljant. Dat gevoel kreeg ik ook toen ik in aanraking kwam met SRPRS.me. Ik wil graag met jou delen waarom dat in mijn ogen zo briljant is.

Als financial wil je of moet je altijd ‘in control’ zijn. Veel collega’s vinden dat zelfs heel fijn en dat biedt ze veel houvast, totdat…..

Verlies de controle 
Het klinkt gek, maar dat is precies wat je moet doen om geestelijk gezond te blijven, de controle durven overgeven… Daarna mag je weer ‘in control’ zijn wat mij betreft. Het niet ‘in control’ zijn is het mooie van het business model van SRPRS.me. Wat doen ze?

SRPRS.me
Op 12 september door Deloitte  als technologie bedrijf genomineerd voor de Rising Star award 2017, profileert SRPRS.me zich als reisbureau. En dat is het ook, maar wel een unieke. Financials willen, gedreven door het ‘in control’ zijn graag zelf controle houden over de reis en vakantiebestemming. Dat is precies waarom SRPRS.me, dat staat voor Surprise me, precies doet wat het zegt: verrassen. 

Totdat je op Schiphol staat weet je niet waar je aan toe bent, je hebt alleen een kraskaart. Eenmaal de code op de kraskaart geopend, weet je waar je naar toegaat. Je ontvangt een email met de details. Je bent dus niet ‘in control’.

Toegegeven, zonder technologie zouden ze niet kunnen doen wat ze doen, dus een nominatie als technologiebedrijf past prima.

Opgericht in 2014 door onder andere Raymond Klompsma is het één van de snelst groeiende Tech bedrijven van Nederland. Inmiddels zijn ze actief in meerdere landen.

Eigen ervaring met SRPRS.me
Dit blog is een gevolg van een door mijn dochter en mij geboekte City Trip met onbekende bestemming. Wat mij betreft is de trip een blind date, maar dan met een reisbestemming. 

Over die trip schreef ik het volgende blog: http://andresalomons.nl/blind-holi-date/

Je begrijpt het al, ik beveel het van harte aan. Zeker aan financials.  

André Salomons is auteur van het boek ‘Van Slow Close naar Fast Close’, software ondernemer, Fast Close en SharePoint trainer, spreker, blogger voor onder meerdere websites zoals FM.nl en Computable.nl, en is docent bij NIVE en IFBD. Hij heeft een eigen website waar je al zijn blogs en referenties kunt terugvinden.