Diane Zandee wordt CFO bij Trunkrs

Trunkrs, specialist in same day en next day delivery, heeft Diane Zandee benoemd tot CFO.

In deze rol richt Zandee zich op het faciliteren en verstevigen van de duurzaamheids- en groeistrategie van Trunkrs. Naast haar functie als CFO bij Trunkrs is Diane Zandee ook verbonden als docent aan Nyenrode Business University en werkt aan een promotieonderzoek over de verbinding tussen duurzaamheid en finance met focus op de circulaire economie.

Trunkrs zet de komende jaren in op verdere verduurzaming van het volledige bezorgproces en op een forse groei van het marktaandeel. Eerder deze maand betrad Trunkrs de Belgische markt, maar de ambitie is om haar dienstverlening uit te breiden naar meer landen. Daarnaast stelt Trunkrs zich ten doel om eind volgend jaar volledig CO2 neutraal te werken.

Zandee: “Trunkrs is met haar focus op duurzaamheid in de inrichting van het bedrijfsproces een mooi voorbeeld van een organisatie die perfect past in de circulaire economie. Dit is een stevige basis die ruimte geeft om de komende periode nog meer focus te leggen op een verdere groei en verduurzaming.”

Groeiplannen en duurzaamheidsambities
Zandee ziet volop kansen voor Trunkrs in de snelgroeiende e-commercemarkt. “Het is duidelijk dat Trunkrs met haar innovatieve en schaalbare businessmodel aansluit op een groeiende behoefte in de markt. Door de juiste partnerships en het verder optimaliseren van processen ontstaat er nog meer ruimte voor de groeiplannen en duurzaamheidsambities van Trunkrs. Daar zet ik mij graag voor in,” aldus Diane Zandee.

Diane Zandee heeft uitgebreide ervaring in de financiële sector. Zo vervulde zij eerder diverse financiële functies bij onder andere NS en Schiphol Group. De passie voor circulaire economie en ondernemen met respect voor de omgeving ontstond echter al in haar functies bij Eneco waar zij een bijdrage leverde aan de transitie van Eneco naar duurzaam ondernemen.