Wie zijn de M&A Top 1000 dealmakers van Nederland?

Hij is uit! De M&A Top 1000. Dé gids met de eersterangs dealmakers en aanstormende talenten van 2018 in M&A, corporate finance en private equity. Dit corporate jaarboek wordt verspreid onder de knopendoorhakkers in de M&A-wereld, waaronder meer dan 800 CFO's, 100 M&A Directors, 100 General Counsel en 1.000 dealmakers.

In de Nederlandse wereld van M&A, corporate finance en private equity flaneren vaklieden met ieder hun eigen expertise, specialisme en trackrecord. Altijd handig om te weten wie nu precies wie is. In deze speciale jaarlijkse uitgave van de M&A Top 1000 heeft de M&A Community daarom voor u de belangrijkste mannen en vrouwen op een rijtje gezet. Vergroot de kans dat uw overname een succes wordt. Schakel de beste adviseurs, investeerders en financiers in. 

Dit uitstekende naslagwerk (300 pagina's!) laat u in één oogopslag zien welke deelnemingen er in een dat ene private-equityhuis zitten, wie de M&A-lakens uitdeelt bij die oer-Hollandse multinational en welke advocaat nu echt als een jobhopper bestempeld mag worden.

De M&A Top 1000 beslaat tevens contactgegevens, functietitels, specialismen en trackrecord van dealmakers. Dit corporate jaarboek wordt verspreid onder de knopendoorhakkers in de M&A-wereld, waaronder meer dan 800 CFO’s, 100 M&A Directors, 100 General Counsel en 1.000 dealmakers. Zo slaat de M&A Top 1000 een brug tussen samenwerkingspartners en opdrachtgevers. De M&A1000 is samengesteld door de welingevoerde redactie van MenA.nl en M&A Magazine, is gebaseerd op de M&A Database en League Tables van de M&A Community en op informatie die is verstrekt door members van de M&A Community.

Word Full Member en ontvang een hardcopy van de M&A Top 1000 Dealmakers. Bekijk de online variant van de M&A Top 1000 Dealmakers
 


Word nu lid voor meer kennis, kansen en deals
De mooiste deals worden gesloten met de juiste kennis en beste contacten. Daarom biedt de M&A Community u als lid meer kansen op kennis, netwerk en carrière tijdens M&A Fora, M&A Masterclasses, M&A Cafés, het Private Equity Summit, op MenA.nl, via de M&A Database, League Tables & Insight, in M&A Magazine en in de Top 1000 Dealmakers. Word lid via MenA.nl.