De Europese Investeringsbank vertrouwt zakenreisbeheer toe aan BCD Travel

BCD Travel, marktleider in zakenreismanagement, heeft er een nieuwe klant bij in Luxemburg: de specialist op het gebied van zakenreizen voert voortaan alle dienstreizen van de Europese Investeringsbank uit.

De EIB, de bank van de Europese Unie, wilde haar reisbeleid volledig herzien en was op zoek naar een partner voor het beheer van haar zakenreizen. Na een openbare aanbesteding won BCD Travel het contract voor het beheren en reserveren van alle zakenreizen en het consolideren van alle reisgerelateerde data.
 
Doorslaggevend voor de keuze van de EIB waren het programma voor travel risk management, de mogelijkheden om realtime in te grijpen en de verhoogde efficiëntie van de organisatie van dienstreizen. Het boekingsteam dat de zakenreizen van de EIB beheert, werkt vanuit het EIB-kantoor in Luxemburg.
 
“BCD Travel heeft bewezen zeer flexibel te zijn in het begeleiden van de wijzigingen aan ons reisbeleid”, aldus Elisabeth Koblik, Senior Travel Contract Manager bij de EIB.
 
“We zijn bijzonder trots op deze samenwerking met de EIB en zijn blij dat we een steentje kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van deze instelling. Ons aanpassingsvermogen, onze visie en de toegevoegde waarde van onze oplossingen hebben het verschil gemaakt”, zegt Gary Coppers, Commercial & Operational Manager bij BCD Travel Luxemburg.