Crowdfundingplatform nu ook whitelabel

Investeerders en ondernemers kunnen nu gekoppeld worden via whitelabel crowdfundingtechnologie.

Ondernemers kunnen de groei van hun bedrijf financieren met de hulp van een grote groep investeerders, via Geldvoorelkaar.nl, een crowdfundingplatform in Nederland. Sinds kort biedt het platform zijn crowdfundingtechnologie ook whitelabel aan, waarmee grotere advieskantoren investeerders en ondernemers uit hun eigen netwerk op professionele wijze kunnen koppelen.

Crowdfundingtechnologie

Grote en middelgrote advieskantoren hebben vaak voldoende investeerders in hun eigen netwerk om de kredietvraag van ondernemers te kunnen financieren. Ze beschikken echter niet over de juiste tools en mogelijkheden om de funding te faciliteren. Geldvoorelkaar biedt deze kantoren een passende oplossing: een partnerplatform in de huisstijl van het kantoor, dat gekoppeld is aan de backoffice van Geldvoorelkaar. Zo kunnen advieskantoren de techniek en diensten inzetten om in besloten setting ‘crowdfunding’ te verzorgen. 

Dienstverlening en deskundig team

Naast de crowdfundingtechnologie stelt Geldvoorelkaar ook zijn dienstverlening beschikbaar aan whitelabelpartners. Financieringsprojecten die op een partnerplatform worden gepubliceerd, doorlopen dezelfde zorgvuldige screening als eigen projecten. Naast de beoordeling door het risk-team, verzorgt het bedrijf alle betalingen, de vestiging van zekerheden, het opstellen van contracten en de verdere administratie. Partners profiteren zo van dezelfde kennis, kunde en vergunningen.
 
Via Geldvoorelkaar zijn inmiddels meer dan 1500 projecten gefinancierd, goed voor 184 miljoen euro aan investeringen.
 
Wilt u meer weten over crowdfunding en onze whitelabel dienstverlening? Op 3 oktober zijn wij aanwezig op de beurs Financial Systems. We ontmoeten u graag bij onze stand!