Credit/debetcard voor personeel integreert met finance

Uitgavenbeheer en facturatie

Payhawk introduceert de mogelijkheid voor bedrijven om eenvoudig creditcards en debitcards in meerdere valuta te beheren in de EU, het VK en de VS. Met deze kaart van Visa, wordt finance afdelingen de mogelijkheid geboden de uitgaven op de kaart beter te controleren en beheren.

Met de Visakaart van Payhawk kunnen bedrijven onder meer de kaartuitgaven beperken tot vooraf goedgekeurde leveranciers of verkoopcategorieën. Daarnaast kan de creditkaart ook aan- of uitgevinkt worden per regio of per land en zelfs per dag of dagdeel. [Artikel gaat verder na de advertentie]

Maak kennis met de FM Dag Orakels: stel jouw vragen, deel uitdagende financiële vraagstukken en laat je inspireren door experts en ervaringsdeskundigen. Beleef samen met 300 vakgenoten de 9e editie van FM Dag. Meld je nu aan voor een unieke ervaring op 17 april in Spant! Bussum.

integratie met HR-systemen

De kaart van de wereldwijde uitgavenbeheerder biedt klanten tevens de mogelijkheid om de uitgaven op de creditcard of debetkaart te integreren met HR-systemen van derden (waaronder Workday, Personio, BambooHR, Hibob en SAP SuccessFactors) waardoor meer controle en zekerheid over kaartuitgaven wordt verkregen. De uitgaven synchroniseren bedrijfsuitgaven namelijk met stamgegevens van medewerkers, waardoor het in- en uitstappen van medewerkers met de juiste uitgavencontroles wordt geautomatiseerd en compliant blijft.

Ai

Naast de nieuwe kaartfuncties biedt de kaart van Payhawk een op maat gemaakt AI-model waarmee gegevens en analyses uit documenten kunnen worden gehaald.

Gerelateerde artikelen