Controller of the Year Award en Special Achievement Awards 2015 uitgereikt

Tijdens het drukbezochte Jaarcongres Controlling 2015 werd de Controller of the Year Award uitgereikt evenals vijf Special Achievement Awards.

 
Dat bericht Controlling.nl.
De Special Achievement Awards gingen naar controllers die hebben aangetoond een bepaald aspect van het vak bijzonder goed te beheersen, of die een bijzonder project succesvol hebben afgerond. De volgende awards werden uitgereikt: 

Winnaar Financial Control Award
Winnaar Financial Talent Management Award
Winnaar Business Information Award
Winnaar Business Partner Award
Winnaar Finance & IT Award
Controller of the Year Award 2015
De winnaar van de Controller of the Year Award 2015 is Joost Stienen, Corporate Controller bij ASML.  
Stienen werkt sinds 2008 bij ASML met een duidelijke missie en visie: De indrukwekkende prestaties die ASML neerzet in het bouwen van chipmachines moeten zich vertalen naar goede financiële resultaten. Stienen ontving de award van Robert Scheenstra (Randstad), de winnaar van vorig jaar. Scheenstra deelde met het publiek een korte statement die de jury over de winnaar had opgesteld. 
‘Joost Stienen is een zeer senior controller die op heldere wijze weet te beschouwen wat de toegevoegde waarde van finance kan zijn voor een organisatie. Dit brengt hij bij ASML in de praktijk, waar hij zich op natuurlijke wijze richt op de behoeften van de business. Wat hij met zijn team de afgelopen jaren heeft neergezet bij ASML is een voorbeeld is ons vak.’
Lees hier de volledige case van Joost Stienen. 

_________________________________________________________________________________________________
Vergroot uw kennis in Controlling. 3 tips:
1.  Bezoek het Jaarcongres Controlling op 21 april 2016
Ontmoet de top in Controlling op donderdag 21 april 2016 tijdens het Jaarcongres Controlling. Laat u inspireren door best practices en casepresentaties. En… wie wint de Controller of the Year Awards 2016? Nieuwsgierig naar het programma? Direct aanmelden? Ga nu naar JaarcongresControlling.nl of neem contact op met Michael van Asperen via 020 6390008.
Wilt u als partner betrokken zijn bij het Jaarcongres Controlling? Mail dan Tim Bosman
2. Word lid van het Controllers Netwerk | Voor Persoonlijke & Professionele groei
Is netwerken en kennis delen ook voor u steeds belangrijker? Zoekt u een open, kleinschalige en vertrouwelijke omgeving waar u kunt delen met gelijkgestemde topcontrollers? 
Meld u aan voor het Controllers Netwerk en profiteer. Als lid bent u welkom tijdens 4 jaarlijkse bijeenkomsten met uw Peer Group, de Jaarcongressen Controlling, Finance Transformation en Corporate Growth, heeft u toegang tot unieke content op Controlling.nl, leest u 4 keer per jaar FM & CFO Magazine en krijgt u een speciale vermelding in de Who’s Who in Controlling. Bovendien bent u verzekerd van 18 PE Uren. Lees over alle voordelen en lidmaatschappen van het Controllers Netwerk in de brochure. Meld u vandaag nog aan via Controlling.nl
3. Volg een van de succesvolle controllersopleidingen bij Alex van Groningen
Wilt u als controller doorgroeien? Volg de training Controller als Businesspartner.
Bent u de volgende business controller? Volg de opleiding Certified Business Controller.
Het vak van de controller in vijf dagen. Volg de opleiding Controller in een Week.
Vergroot uw leiderschap in 4 dagen. Volg de training Effectief Leiderschap voor Financials.
Ontdek in alle facetten van integraal risicomanagement. Volg de opleiding Risicomanagement

Gerelateerde artikelen