Constant van Limburgh versterkt directie van Qurius

fallback
Van Limburgh heeft ruime ervaring in de markt waarin Qurius actief is: geïntegreerde bedrijfsoplossingen op basis van Microsoft-technologie.

Hij was directeur international sales van de FAQT Group. In 1997 richtte hij Columbus IT Partner Nederland op, waar hij de functie van algemeen directeur heeft bekleed. Ook leidde hij voor Columbus IT Partner, de grootste Microsoft Business Solutions Partner wereldwijd, vanuit Kopenhagen de verkoopactiviteiten in 27 landen. Eerder vervulde hij verschillende commerciële en managementfuncties bij IBM.

Van Limburgh wordt bij Qurius verantwoordelijk voor de operationele activiteiten en zal vier van de acht business units aansturen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de integratie van het onlangs geacquireerde Weha Automatisering. “Dankzij de heldere branchefocus en innovatieve productontwikkeling is Qurius in vijf jaar uitgegroeid tot marktleider in Nederland. Gezien het uitgebreide portfolio aan brancheoplossingen en het sterke team van specialisten moet Qurius de groei van de afgelopen jaren zeker kunnen voortzetten. Het is voor mij een mooie uitdaging om hier een bijdrage aan te leveren”, aldus Van Limburgh.

Gerelateerde artikelen