CODA en BCT gaan intensief samenwerken

fallback
CODA N.V. en BCT Guiding Documents hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de marketing, verkoop en implementatie van Corsa/Invoice, een systeem dat de digitale afhandeling van inkoopfacturen verzorgt.

De beide organisaties hebben een vergaande koppeling gerealiseerd tussen Corsa/Invoice en de financiële software van CODA, CODA-Financials. Hierdoor kunnen de kosten per factuur met meer dan 50% gereduceerd worden.


“We richten ons met Corsa Invoice op verschillende segmenten, zoals de overheid, de zorg, het onderwijs en de financiële dienstverlening”, zegt Hans Leijdekkers, channel manager Europe van BCT.


“In al die segmenten willen we natuurlijk graag samenwerken met specialisten, die zich bezighouden met de financiële processen van organisaties. We werkten in Nederland al veel samen met CODA, omdat CODA haar financiële software al bij veel overheidsorganisaties geïmplementeerd heeft. In dat segment zijn wij ook sterk vertegenwoordigd.”


“CODA biedt organisaties de zekerheid van een goed financieel systeem”, zegt Richard Hoop, salesmanager non profit Benelux van CODA. “CODA ontwikkelt, implementeert en onderhoudt een systeem dat niet alleen de transactionele gegevens registreert, maar ook uitgebreide mogelijkheden biedt voor plannen, budgetteren en analyseren. Daarnaast heeft CODA met CODA Control innovatieve software ontwikkeld waarmee de beheersing van financiële processen aangestuurd kan worden.


Corsa/Invoice is een systeem, dat facturen digitaliseert, classificeert en archiveert en dat bovendien workflowfaciliteit biedt, die facturen voor controle en accordering door de hele organisatie leidt. Uiteindelijk worden de gegevens vanuit Corsa/Invoice naar het financiële systeem CODA-Financials doorgesluisd.


Dat verwerkt de informatie in de financiële administratie en voert de betalingen uit. Corsa/Invoice biedt als document management systeem voor financiële afdelingen dus een belangrijke toegevoegde waarde. Het werkt bovendien naadloos samen met CODA-Financials. Die integratie is bij diverse gezamenlijke klanten al succesvol geïmplementeerd en heeft de meerwaarde al ruimschoots bewezen. Samen leveren we een effectief en efficiënt werkend systeem voor financiële afdelingen.”