Cloudmigratie tegen vaste prijs

Unit4 biedt de overstap naar de cloud nu aan voor een vaste prijs.

Unit4 stelt dat migrerende klanten zullen profiteren van een snelle, makkelijke en volledig transparante overstap naar de cloud, tegen een laag vooraf afgestemd bedrag. Afhankelijk van de complexiteit van de migratie, duurt die overstap maximaal 20 tot maximaal 75 dagen. “Het nieuwe aanbod ondersteunt Unit4's ambitie om mensen in staat te stellen slimmer, eenvoudiger en meer samen te werken. Dit resulteert in een betere werkbeleving,” vult het bedrijf aan. 

Klanten zullen ook profiteren van de state-of-the-art flexibiliteit en veiligheid in de Microsoft Azure cloudomgeving, met een van de meest uitgebreide certificeringen voor een clouddienstverlener.

“Onze vaste prijs voor cloudmigratie zal onze klant helpen snellere time to value te realiseren, kosten te besparen en snel voordelen te halen uit het gebruik van hun oplossing in de cloud, met een minimum aan risico's,” vertelt Mike Ettling, CEO van Unit4. “We hebben een team van cloudmigratie-experts samengesteld om duidelijke onboardingplannen en een transparante cloudmigratieplanning te leveren. Er zullen geen verrassingen zijn voor klanten.”

Gerelateerde artikelen