CFO Day 2014 – De impact van technologie op de business

CFO Day - het grootste financiële event van Nederland - stond dit jaar in het teken van technologie. Ruim 500 CFO's en FD's kwamen op donderdag 5 juni bij elkaar in Hotels van Oranje te Noordwijk aan Zee om te netwerken en te discussiëren over wat baanbrekende nieuwe technologieën voor impact gaan hebben op hun bedrijfsmodellen. Een verslag van een enerverende dag.
 
– Bewonder hier alle foto’s van de CFO Day 2014.
– Download de presentaties van CFO Day 2014.
– Lees de verslagen van de CFO Award 2014 winnaars:
Jan Hommen (Bestuursvoorzitter KPMG), Jean-Marc Huët (CFO Unilever) en Emiel Roozen (CFRO Delta Lloyd).
– Bekijk de full page felicitatie aan de CFO Awards winnaars in het FD.
 
Na een ontbijtsessie, speciaal georganiseerd voor leden van de CFO Association, begaven de ruim 500 financieel directeuren zich naar de plenaire zaal voor het openingsprogramma. Hier worden zij verwelkomt door dagvoorzitter Rens de Jong. 

“Welkom op CFO Day. Fijn dat u vandaag heeft vrijgemaakt om te praten over de toekomst. We gaan het vandaag hebben over de impact van de exponentiele groei in technologische ontwikkelingen op uw business.”  
Kevin Mottard (CFO Community Manager bij Alex van Groningen) legt vervolgens het thema nader uit. “Waarom hebben we dit thema gekozen? Omdat het heel relevant is uiteraard, maar ook omdat we met CFO’s willen kijken naar hoe de wereld er over vijf jaar uit ziet. Weet men het antwoord in de boardroom? Men heeft deelantwoorden, maar nog niet het hele antwoord. Het is een zoektocht, en hopelijk komen jullie als CFO’s vandaag weer een stapje dichterbij.” 

Lees het volledige verslag op CFO.nl 

 

cfoday2014-1
 
cfoday2014-2
 
cfoday2014-3
 
__________________________________________________________________________________
Ontmoet de financiële top van Nederland
Wilt u volgend jaar ook aanwezig zijn bij CFO Day en bij de vele andere inspirerende bijeenkomsten voor CFO’s en FD’s? Word dan nu lid van de CFO Association, dé exclusieve community van CFO’s en FD’s in Nederland. Als lid bent u welkom tijdens de exclusieve netwerkevenementen en congressen CFO Day en Finance Transformation. Topevenementen vol inspiratie, interactie, know-how, hoog niveau aan hospitality en netwerken met collega CFO’s en FD’s. Tevens ontvangt u jaarlijks 4 keer CFO Magazine. Meld u aan via CFO.nl/memberships.
__________________________________________________________________________________
 

Gerelateerde artikelen