CFO Bart de Vries RA verruilt BOVAG voor Deloitte

CFO Bart de Vries RA verlaat per 1 mei 2017 BOVAG om partner te worden bij Deloitte. In de bijna drie jaar dat de Vries bij BOVAG werkte, was hij verantwoordelijk voor de financiën, de deelnemingen en het bedrijfstakpensioenfonds.

Bart de Vries heeft bij BOVAG een belangrijke rol gespeeld in het verder professionaliseren van de organisatie. Daarnaast is Bart de Vries nauw betrokken geweest bij de overgang van het BOVAG-aandeel in RDC naar BOVAG-dochter Bovemij. Voorts heeft hij zijn schouders gezet onder het Garantiefonds Rijscholen en is hij de BOVAG-werkgeversvertegenwoordiger in het bestuur van pensioenfonds PMT.

Bart de Vries: “Ik kijk terug op een geweldige tijd bij BOVAG. Ik draag de branches en bijbehorende ondernemers van BOVAG een zeer warm hart toe. Dat was al zo voordat ik bij BOVAG kwam en dat zal altijd zo blijven.  Nu financieel het huis geheel op orde is, en een paar mooie trajecten succesvol zijn afgerond, is het voor mij tijd mijn vleugels weer uit te slaan.”  

De Vries was, voordat hij in 2014 als CFO in dienst trad bij BOVAG, partner bij KPMG. Hij is 15 jaar als accountant en adviseur werkzaam geweest in de nationale praktijk van KPMG. Hij heeft in die rol veel grote en middelgrote ondernemingen, familiebedrijven en DGA’s geadviseerd op het gebied van business planning, financiële beheersing en overnames. Daarvoor was hij financieel manager bij Pon.