CEO Cleem Farla treedt terug; Ben Noteboom benoemd.

fallback
Ben Noteboom is president en Chief Executive Officer, alsmede verantwoordelijk voor Randstad Nederland en Duitsland. Robert-Jan van de Kraats is Chief Financial Officer alsmede verantwoordelijk voor Yacht en ICT. Leo Lindelauf is verantwoordelijk voor Randstad België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Zwitserland en Denemarken, alsmede verantwoordelijk voor in-house services, Tempo-Team, Otter-Westelaken en Profcore. Jim Reese is verantwoordelijk voor Randstad Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk.

De raad van commissarissen van Randstad Holding nv maakt bekend dat Cleem Farla, wegens gezondheidsredenen, heeft besloten terug te treden als CEO en als lid van de raad van bestuur per 1 maart 2003. Cleem Farla zal verbonden blijven aan de onderneming als adviseur voor de raad van bestuur en de raad van commissarissen. “Onder zijn leiderschap is een belangrijke strategische stap gezet die heeft geleid tot een herbevestiging van de kernwaarden van het bedrijf, het geven van een nieuwe impuls aan Randstad en een verscherpte focus van de gehele organisatie,” aldus Jaap Peters, voorzitter van de raad van commissarissen. “Wij zijn verheugd dat de onderneming gebruik kan blijven maken van Cleem Farla´s uitgebreide kennis van de uitzendsector en van de Groep in het bijzonder en zijn hem zeer erkentelijk voor zijn langjarige en waardevolle bijdrage aan de onderneming.”

De raad van commissarissen heeft Ben Noteboom benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van Randstad Holding nv vanaf 1 maart 2003. Sinds september vorig jaar is Ben Noteboom waarnemend CEO. Voordat Ben Noteboom in 1993 bij de Randstad Groep in dienst trad, heeft hij negen jaar bij Dow Chemical gewerkt in diverse management functies. Bij de Randstad Groep was hij, na een aantal verschillende functies vervuld te hebben, zeer nauw betrokken bij het opstarten en de internationale uitbreiding van in-house services als managing director van Capac en de divisie large-scale. In juni 2001 is hij benoemd tot lid van de raad van bestuur, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor Yacht, in-house services Europa, Randstad Europa en ICT. “Sinds september heeft de raad van bestuur, onder leiding van Ben Noteboom, met succes de strategie ter verbetering van de korte- en lange-termijnresultaten geïmplementeerd. We zijn ervan overtuigd dat Ben Noteboom met zijn staat van dienst Randstad kan leiden naar ons strategisch doel om tot de wereldtop te behoren binnen de uitzendmarkt,” aldus de raad van commissarissen.