CEDEO-erkenning Alex van Groningen verlengd

cedeo erkenning alex van groningen
Cedeo, de kwaliteitsauditor voor opleiders, verleent haar erkenning aan opleidingsinstituut Alex van Groningen na zeer positieve resultaten uit het klanttevredenheidsonderzoek. “Alex van Groningen streeft naar de hoogste kwaliteit”.

Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie voor organisaties actief op het gebied van de human resources improvement. Cedeo verleent het keurmerk ‘Cedeo-erkend’. Deze erkenning waarborgt een hoge mate van klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

Alex van Groningen is en blijft Cedeo gecertificeerd. Om het opleidingskeurmerk te behouden voert Cedeo iedere twee jaar een onafhankelijk deelnemersonderzoek uit. Bij dit onderzoek dient meer dan 80 procent van de ondervraagde deelnemers de opleidingspresentaties van Alex van Groningen te waarderen met een 8,0 of hoger. Uit dit Cedeo onderzoeksrapport voor open opleidingen blijkt dat maar liefst 96 procent van de deelnemers van Alex van Groningen deze met een 8,0 of hoger waardeert. Voor maatwerk opleidingen is dit zelfs 100 procent.

De hoofddoelstelling van Alex van Groningen is om deelnemers aan trainingen in relatief korte tijd een waardevolle training te geven met een langdurig resultaat. Essentiële kenmerken van de dienstverlening van Alex van Groningen zijn klantgerichtheid, een hoog praktijkgehalte, inhoudelijke kwaliteit en aansluiten op nieuwe en actuele ontwikkelingen.

Op alle onderdelen, zoals inhoud, trainingsmateriaal, accommodatie, voor- en natraject en prijs-kwaliteitverhouding, zijn de deelnemers zeer tevreden. “We hebben kunnen oefenen met eigen casuistiek,” zegt een geïnterviewde cursist. “Het was heel flexibel, interactief en aangepast aan onze organisatie.”

Onze opleiders roepen uitsluitend (zeer) tevreden reacties op. We zijn verheugd de reacties te ontvangen omtrent de deskundigheid van onze opleiders. Eén van de referenten zegt hierover: “De docent hield de energie erin. Hij was leuk en enthousiast. Hij vertelde levendig, maakte af en toe een grapje en nam je mee” Enkele positieve punten van de trainers die door de respondenten worden genoemd: “De trainer had extreem veel kennis. Hij richtte zich erg op onze behoeften.” Een ander voegt toe: “De docent was goed op de hoogte. Ze hebben heel veel praktijkervaring, staan open voor feedback en zijn prettig in de omgang.”

Ook over de incompany trainingen die Alex van Groningen organiseert zijn de inkopers eveneens erg tevreden. Enkele sterke punten die door de respondenten worden benadrukt: “Het programma was op maat gesneden.” Een ander voegt toe: “Ze hebben onder het mom van ‘your wish is our command’, meteen het hele palet aan mogelijkheden van de website voor ons opengegooid.” “Wij deden het voorheen helemaal niet goed. We dachten niet na over onze ondergrens en wat we wilden bereiken. De onderhandelingen gaan nu beter. We doen het echt volgens het formulier en zijn veel beter opgewassen tegen de commerciële partijen.”

Alle referenten zouden het afgenomen traject desgevraagd aanraden bij een collega en allen overwegen zij opnieuw een traject van het instituut af te nemen.

Conclusie

Alex van Groningen wil met zijn uitgebreide en steeds vernieuwende cursusaanbod en met alle andere producten die worden geboden, optimaal aansluiten bij de doelgroep van ambitieuze en dynamische (financieel) managers die in betrekkelijk korte tijd veel en doelgericht willen leren. Bij incompany-cursussen wordt er vooraf uitgebreid overleg gevoerd met zowel de opdrachtgever als met de docent om de cursus zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van de afnemer. En ook tijdens het traject wordt er door de docent(en) goed op gelet of de cursus nog goed aansluit op de doelstellingen en waar nodig vinden er tussentijdse aanpassingen plaats.

De essentie van de trainingen van Alex van Groningen, dit geldt zowel voor de incompany- als voor de open trainingen, is dat de deelnemers zo veel mogelijk van het geleerde moeten kunnen toepassen in zijn of haar eigen werksituatie. Door zich bewust te richten op de opgerichte communities en hiervoor eigen trainingen en producten te ontwikkelen, blijft Alex van Groningen de markt optimaal bedienen.

(foto: Pexels, Pixabay)