CCV Holland kiest voor SAP ERP van Ctac

CCV Holland, toonaangevend dienstverlener voor elektronische transacties in Europa, kiest voor SAP ERP van Ctac. Dankzij dit pakket integreert en automatiseert CCV zijn belangrijkste bedrijfsprocessen in één totaalpakket.

Deze beslissing past binnen het CustomerXL-programma van het bedrijf, dat gericht is op het centraal stellen van de klant in alle dienstverlening om beter te kunnen inspelen op de toenemende complexiteit in de betaalindustrie. CCV kiest voor SAP ERP, omdat het pakket rijk aan functionaliteiten, betrouwbaar en stabiel is. Daarnaast is het eenvoudig te gebruiken zonder te veel maatwerk.
 
Ctac heeft de kennis en ervaring op het gebied van het uitrollen van ERP-projecten, met name ook in combinatie met Microsoft CRM – een pakket dat CCV al gebruikt. Het ERP-pakket waar CCV voorheen mee werkte, sloot niet meer aan bij de wensen voor de toekomst. Ook doordat het bedrijf sterk groeit. Zo wordt de complexiteit groter door het aanbod van een breder diensten- en productpakket aan zijn internationale klanten. 
Daarnaast biedt CCV naast de betaalautomaat steeds meer andere producten aan. Denk aan technologie rondom het steeds populairder wordende betalen via internet of smartphone. Deze ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat CCV op zoek is gegaan naar een pakket dat met deze toenemende complexiteit kon omgaan.
 
“Ons CustomerXL-programma verlegt de komende jaren de focus van producten naar service. Dit moet ook wel, gezien de groeiende vraag van ondernemers naar nieuwe betaalmogelijkheden. CCV ontzorgt zijn klanten, welke betaaloplossing ze ook afnemen en of deze nu online of offline is”, zegt Jan Hartjes, directeur van CCV Holland. 
“De SAP ERP-oplossing van Ctac stelt ons in staat om de juiste stappen richting de toekomst te nemen. Daarbij is het prettig als bij onze implementatie- en adviespartner dezelfde no-nonsensecultuur heerst. Wij zijn van oorsprong een familiebedrijf en staan dus met beide benen op de grond. Iets wat we in Ctac ook herkennen. Ik ben ervan overtuigd dat we met Ctac en SAP ERP klaar zijn voor de toekomst.”
 
“We zijn vereerd dat een gerenommeerde partij als CCV Holland kiest voor Ctac als partner. Onze jarenlange ervaring met dit soort projecten voor bedrijven in onder meer de retail- en wholesalesector werpt hierbij haar vruchten af”, zegt Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac. “Onze branchespecifieke SAP ERP-oplossing zorgt ervoor dat CCV Holland zijn ambities in de betaalindustrie kan waarmaken. Iets waar we als organisatie zeer trots op zijn.”
Meer informatie over de SAP ERP-oplossing van Ctac is te vinden op Ctac.nl.
__________________________________________________________________________
De training SAP for Financials geeft u als financial een geweldig inzicht in SAP. De training geeft u tal van handige trucs en shortcuts. Met de opgedane kennis presenteert u rapportages waar u en de organisatie mee kunnen scoren. Meld u direct aan
__________________________________________________________________________