CCV Group benoemt Linda Moos als CFRO

CCV Group B.V. heeft Linda Moos benoemd tot CFRO en lid van de Board of Directors.

In deze rol is zij binnen CCV onder meer verantwoordelijk voor de financiële rapportage en business control, legal counsel, customer due diligence, risk management en compliance.

Linda Moos, die een aantal maanden op interim-basis de functie van CFRO voor CCV Group heeft vervuld, beschikt over ruime bestuurs- en managementervaring in de financiële sector. Zij begon haar carrière als accountant bij PwC en groeide door naar meer senior-functies. Ook had zij CFRO-functies bij Van der Moolen Holding en Oyens & Van Eeghen. Haar meest recente rol was CFRO bij DAS Holding.

CCV zet zich in om ondernemers in heel Europa te helpen met nieuwe betaaloplossingen. Denk hierbij aan diverse instore betaaloplossingen, online oplossingen (waaronder webshops) en betaaloplossingen voor de self-service markt.

“De snel veranderende wereld van het betalingsverkeer zorgt voor een dynamische werkomgeving waar vertrouwen en integriteit van groot belang zijn. Ik kijk ernaar uit om de stappen die we tijdens mijn interim-periode hebben gezet, een vervolg te geven en ervoor te zorgen dat CCV een sterke positie in de markt blijft innemen”, aldus Linda Moos. “Ik geniet van de hartelijkheid en persoonlijke betrokkenheid van collega’s binnen dit familiebedrijf en van hun inspirerende en succesvolle bijdrage aan verdere uitdagingen en verantwoordelijkheden binnen CCV.”

Enny van de Velden, voorzitter van de Board of Directors en Chief Commercial Office, over de aanstelling van Moos: “Wij zijn zeer verheugd met de benoeming van Linda. We werken nu een aantal maanden samen en we hebben er alle vertrouwen in dat haar expertise en jarenlange ervaring van grote waarde zijn voor CCV. Wij kijken uit naar een succesvolle voortzetting van de samenwerking.”