Buckaroo ook in 2017 de beste Payment Provider

Buckaroo is vandaag voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot de beste in de sector Payment Services Providers van Nederland in de Emerce Top 100. Deze waardering dankt Buckaroo aan de stemmen van beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business.

Maurits Dekker, recent gestart als CCO van Buckaroo: “We zijn heel trots op deze erkenning. De positie in de Emerce Top 100 geeft aan dat Buckaroo binnen de e-commerce branche goed wordt beoordeeld. De consument wil zo eenvoudig mogelijk betalen. Of dit nu in de winkel, online of via mobiel is. We zien dat deze ontwikkeling ook gaande is in de credit management markt, waarin Buckaroo eveneens actief is.”

Meer dan transacties
Buckaroo verwerkt het betalingsverkeer van vele corporates en middelgrote bedrijven. Door in te zetten op co-creatie met partners en klanten trekt Buckaroo de trends en ontwikkelingen door in end-to-end betaaloplossingen.

Ontwikkelingen in de betaalsector
“Met de digitalisering van het betaallandschap, bijvoorbeeld met de opkomst van e-invoicing en subscription services, verandert de rol van een PSP. Buckaroo staat garant voor veilig en betrouwbaar (online) betalen, maar de kracht van een betaalprovider zit volgens ons in het bieden van een uitmuntende service en een totaaloplossing. We streven naar maximale conversie voor onze klanten.”, aldus Maurits Dekker, CCO Buckaroo.