BrightAnalytics naar Nederland

Rapportageplatform BrightAnalytics loodst u naar realtime inzicht in de prestaties van uw bedrijf.

Hoorde u nog nooit van BrightAnalytics? Dat kan. Tot voor kort was dit intuïtieve, betrouwbare en snelle platform voor de geconsolideerde rapportage van financiële en operationele cijfers enkel beschikbaar in België. Maar dat verandert nu het bedrijf ook naar de Nederlandse markt komt. En daar hoort uiteraard een deelname aan Financial Systems bij. “Een uitstekende gelegenheid om kennis te maken”, zegt zaakvoerder Lode Bogaert, “maar ook om nieuw talent aan te trekken.” Op korte termijn is BrightAnalytics op zoek naar maar liefst drie Nederlandse medewerkers.

Realtime inzicht voor de hele organisatie

De prestaties van uw bedrijf op de voet volgen, en financiële cijfers snel en helder rapporteren – over divisies, business units en entiteiten heen – dat is waar het om draait bij BrightAnalytics. Het van oorsprong Belgische bedrijf en rapportageplatform automatiseert het complexe proces van geconsolideerde rapportage. En dat via een wel erg gebruiksvriendelijke interface, die bovendien in een handomdraai up-and-running is.

Het resultaat: realtime transparantie voor management, stakeholders en zelfs de hele organisatie. Heel wat Belgische topbedrijven gingen al overstag: van SD Worx en Serax over BuzziSpace tot Essentiel, Codit en vele anderen. Of om het met hun woorden te zeggen: “Nu we 100% vertrouwen op onze cijfers, kunnen we betere beslissingen nemen. Het eindresultaat is meer groei voor ons bedrijf”, aldus Stijn Degrieck, CEO van Codit.

Talent gezocht voor nieuwe vestiging in Rotterdam

Na het enorme succes van BrightAnalytics in België, richt het bedrijf zich nu ook op de Nederlandse markt. “Dat we dezelfde taal spreken, is uiteraard een troef”, zegt collega-zaakvoerder Merijn Demuynck. “Maar we hebben ook ontdekt dat een platform als het onze eigenlijk nog niet voorhanden is in Nederland. Er bestaan uiteraard wel wat tools, maar BrightAnalytics kan nog net een tikkeltje meer. En dat potentieel willen we graag inzetten om ook Nederlandse bedrijven nog meer inzicht te geven in hun financiële performance.”

Er komt dan ook een nieuw kantoor in Rotterdam, van waaruit BrightAnalytics de Nederlandse markt zal bedienen. Voor dat kantoor is het bedrijf overigens nog op zoek naar nieuw talent. “We werven een salesmanager, een businessconsultant en een marketingcoördinator aan. Wie interesse heeft, mag contact met ons opnemen”, zegt Olivier Seynhaeve, de derde zaakvoerder van BrightAnalytics.

Demo op Financial Systems

Dat BrightAnalytics thuishoort op Financial Systems, hèt ICT-event voor financials, spreekt voor zich. Wie wel eens wil zien wat de tool allemaal kan, of zich kandidaat wil stellen voor één van de vacatures, is alvast welkom voor een demo of een kennismaking op de stand van het bedrijf.

Meer info? Neem contact op met Jonathan Ballieu, +32 474 51 23 34.

Van links naar rechts: co-founders Olivier Seynhaeve, Merijn Demuynck, Lode Bogaert.