Bram Mol nieuwe Chief Financial Officer De Boer Tenten

fallback
De Boer Tenten, marktleider in de verhuur van tijdelijke accommodatie voor onder andere grootschalige evenementen, stelt per 1 juli Bram Mol aan als Chief Financial Officer. Mol volgt René Pit op, die sinds 2003 deze functie bekleedde en de nieuwe CFO wordt van de Scheuten Glasgroep te Venlo.

In zijn drie jaar bij De Boer begeleidde Pit twee succesvolle herfinancieringen en de overname in 2005 van De Boer door NPM Capital. Daarop voortbouwend zal Bram Mol vanuit zijn financiële ervaring bijdragen aan een verdere versteviging van de marktpositie van De Boer in binnen- en buitenland.


Bram Mol (56) was van 2000 tot 2005 CFO van The Greenery. Het afgelopen jaar hield hij zich  bezig met  financieel interim management. Mol heeft daarnaast brede, internationale ervaring als financieel directeur opgedaan bij Otra NV, Kappa Packaging en Unilever en heeft in Rotterdam zowel Bedrijfseconomie als Accountancy gestudeerd.


De Boer Tenten is marktleider in de verhuur van tijdelijke accommodatie ten behoeve van onder andere grootschalige evenementen en festivals, opslag, bagageafhandeling op luchthavens en supermarkten.