Bizzcounter: Online office voor maar 10 euro per maand

Bizzcounter is de online oplossing voor alle ZZP'ers en MKB'ers die op zoek zijn naar één online oplossing. Vanaf slechts 10 Euro per maand kan ondernemend Nederland altijd en overal toegang krijgen tot een virtueel kantoor. Het nieuwe werken komt daarmee voor iedere ondernemer binnen handbereik.

De missie van Bizzcounter is het aanbieden van complete, eenvoudige, laagdrempelige en goedkope oplossingen voor ondernemend Nederland. Gecombineerd met de zeer lage kosten ontstaat er een product dat voor iedere ZZP’er en MKB’er een hoge toegevoegde waarde heeft. Kwaliteit, gebruiksgemak, service en innovatie zijn de kenmerken van Bizzcounter.

Met het virtuele kantoor van Bizzcounter kan iedere ondernemer over een online werkplek beschikken voor alle urenregistratie, verkoop-, marketing-, project-, planning-, en administratieve werkzaamheden Dit alles vanaf 10 euro per maand. Bizzcounter is de eerste 30 dagen zelfs volledig gratis en zonder verdere verplichtingen. Hiermee krijgt u de kans om kennis te maken met Bizzcounter.

Alle voordelen van Bizzcounter op een rijtje:
• Uw volledige administratie in 1 systeem
• Altijd en overal toegang tot uw administratie
• Vanaf slechts 10 euro per maand

Voor nadere informatie: Bizzcounter, B van Doesburg
Tel.: 0229-296466
E-mail: boris.vandoesburg@bizzcounter.nl                               
www.bizzcounter.nl