Big Data-as-a-Service

Puur Data trendsetter in Nederland door het aanbieden van een end-to-end Big Data-as-a-Service-oplossing. Als één van de eersten in Nederland levert Puur Data vanaf heden een Big Data-analyseoplossing uit de cloud. Dit betekent voor eindgebruikers geen upfront investeringen meer en snel starten. Binnen vier weken kunnen de eerste resultaten worden bereikt.

End-to-end oplossing 
De oplossing die Puur Data biedt is een end-to-end oplossing. Dit maakt het mogelijk om in één omgeving op eenvoudige wijze data sources te koppelen, analyses te maken en vervolgens de uitkomsten te visualiseren of exporteren.
Powered by Datameer
Voor het leveren van de analytics-omgeving heeft Puur Data een samenwerking gesloten met Datameer Inc., leverancier van Big Data-analysesoftware. De software van Datameer heeft zich reeds ruimschoots bewezen in een veelvoud van omgevingen in vrijwel elk marktsegment.
Cisco Certified Cloud
Puur Data heeft de keuze gemaakt om de oplossing onder te brengen in een Cisco Certified Cloud. Het grote voordeel hiervan is dat deze aan de hoogste standaarden voldoen op het gebied van beschikbaarheid en veiligheid. Niet onbelangrijk is dat de data van de klant in Nederland staat en dus onder de Nederlandse wetgeving valt.
Over Puur Data
Puur Data is een Big Data analysespecialist. Klanten kunnen profiteren van de uitgebreide expertise van Puur Data en kunnen rekenen op de beste producten en diensten, gebaseerd op de meest up-to-date technologieën. Puur Data levert zowel oplossing in de cloud als omgevingen bij klanten op locatie. 

Gerelateerde artikelen