Big Data Day 2016 – eindelijk praktische antwoorden

Door Big Data & Analytics in te zetten, zijn steeds meer bedrijven in staat om direct te profiteren van een beter en diepgaander inzicht in de prestaties van het bedrijf. Alle beschikbare data bevat aanwijzingen, informatie en kennis die een enorme waarde hebben voor de onderneming.

Meer dan 85 procent van de financiële professionals beaamt dan ook de noodzaak om verregaand te investeren in deze capaciteit. Maar hoe begint u met analytics en hoe werkt het in de praktijk? En wat kost zoiets eigenlijk? 
Financieel managers laten enorme kansen liggen omdat ze nog te veel vragen en twijfels hebben. Big Data Day wil antwoord geven op al deze vragen.
Eye openers voor financiële professionals
Alex van Groningen organiseert op 30 maart 2016 de eerste Big Data Day voor financiële professionals. Aanleiding voor het event is de enorme belangstelling voor het thema en de grote behoefte aan praktische knowhow en ervaring. Het analyseren van data en het toevoegen van intelligentie en betekenis is een cruciale taak voor de financiële professional. Maar het management van ambitieuze ondernemingen heeft veel vragen en is op zoek naar informatie die hen kan helpen de juiste stappen te zetten. Het technische karakter van Big Data schrikt velen af. Het is al lastig genoeg om uw huidige ERP systemen te laten draaien. Daar komt bij dat we al druk genoeg zijn met het organiseren van de financiële data en het systeem van planning en controle. Laten we eerst de small data op orde krijgen. En wie gaat aan de slag met Big Data analyses en rapportages? 
__________________________________________________________________________________  
Big Data & Analytics verandert continu uw werk. Ruim 85 procent van de financials wil daarom verregaand investeren in deze capaciteit. Maar hoe begint u? Hoe werkt het? Wat kost het? U ontdekt het op 30 maart 2016 tijdens Big Data Day, een uniek event voor CFO’s en controllers. Leer via praktijkvoorbeelden en verhalen van top experts hoe u Big Data & Analytics succesvol toepast. Zij helpen u om het laag hangende fruit direct te plukken. Schrijf u nu in.
__________________________________________________________________________________  
 
Organisator en communitymanager Michael van Asperen: “Big Data Day is een uniek event voor CFOs en controllers. Het zit vol met eye openers. Onze gasten leren via praktijkvoorbeelden en verhalen van top experts hoe Big Data & Analytics met succes worden toegepast. Zij helpen om het low hanging fruit direct te plukken. Ik nodig alle leden van het Controllers Netwerk en de CFO Association uit om direct te profiteren van alle aanwezige kennis.” 
Inspireren en informeren
Het event is meer dan een verzameling presentaties. Ook de deelnemers zelf spelen een actieve rol in het uitwisselen van kennis, ervaring en ideeën. Of zoals Michael van Asperen het verwoord: “Wij introduceren hen in ons netwerk van Big Data experts en ervaringsdeskundigen. Een aantal bezoekers heeft al een eerste stap gezet en wil nu doorpakken. Anderen oriënteren zich nog of zoeken de beste tools en aanpakken. Op Big Data Day willen we inspireren en informeren. Big Data is namelijk geen hype, maar een ontwikkeling die het werk van de finance professional blijvend gaat veranderen. Juist nu is het interessant om van elkaar te leren.” 
Tijdens Big Data Day wordt er onder andere gesproken over data gedreven strategieën en worden er workshops gegeven door data pioniers van het eerste uur. Ook komen er internationale spelers aan het woord die structureel geïnvesteerd hebben in de capaciteit om van data een permanente bron van intelligentie te maken. Via een datalab en een expo worden de laatste oplossingen getoond en kunt u hands-on ervaren wat u met Big Data & Analytics kunt bereiken. 
De financiële professional heeft alle data tot zijn beschikking om de wereld van vandaag te verklaren en deze van morgen te voorspellen en hier op in te spelen. Velen hebben de ambitie om hiermee waarde van de onderneming exponentieel te laten toenemen. Met Big Data Day zet u de eerste stap. 

__________________________________________________________________________________  
Gaat u ook binnenkort investeren in Big Data & Analytics?
Ontdek hoe u Big Data & Analytics succesvol toepast. 5 tips:
1. Bezoek Big Data Day op 30 maart 2016
Big Data & Analytics verandert continu uw werk. Ruim 85 procent van de financials wil daarom verregaand investeren in deze capaciteit. Maar hoe begint u? Hoe werkt het? Wat kost het? U ontdekt het op 30 maart 2016 tijdens Big Data Day, een uniek event voor CFO’s en controllers. Leer via praktijkvoorbeelden en verhalen van top experts hoe u Big Data & Analytics succesvol toepast. Zij helpen u om het laag hangende fruit direct te plukken. Schrijf u nu in
Wilt u als partner betrokken zijn bij de Big Data Day? Neem dan gerust contact op met Michael van Asperen via mvanasperen@alexvangroningen.nl of 020 6390 0008 / 06 1588 5665.
 
2. Lees de Big Data & Analytics Special
FM Magazine duikt in het meest belangwekkende business onderwerp van dit moment: Big Data & Analytics. Met de passievolle medewerking van gasthoofdredacteur Marco de Jong (Experience Data). Middels expertvisies en praktijkcases van (finance) professionals die al grote stappen gezet hebben bieden we u inspiratie en knowhow over hoe u data kunt inzetten voor geweldige nieuwe inzichten en een betere performance. Lees hier het volledige magazine.
3. Volg de training Big Data & Analytics
U heeft alle data tot uw beschikking om de wereld van vandaag te verklaren en die van morgen te voorspellen. Wilt u nu uw kansen met uw data benutten? Wilt u Big Data & Analytics succesvol toepassen? Volg dan de training Big Data & Analytics voor Financials en minimaliseer direct risico’s, verlaag kosten en spot nieuwe kansen. Schrijf u vandaag nog in.
4. Bezoek het FM Club Forum ‘Big Data & Analytics’
Ontmoet vakgenoten tijdens het FM Club Forum ‘Big Data & Analytics’ op dinsdag 15 maart 2016 bij Yacht in Amsterdam. Bezoek deze FM Club bijeenkomst, laat u inspireren tijdens de Masterclass ‘Big Data & Analytics’ en hef het glas tijdens de gezellige netwerkborrel met tientallen bezoekers en FM Club leden. Meld u (kosteloos) aan.
 
5. Ook interessant: Word lid van het Controllers Netwerk
Sluit u aan bij het Controllers Netwerk voor persoonlijke en professionele groei. Het Controllers Netwerk biedt u en uw collega controllers een uniek concept om kennis, ervaringen en opinies te delen. Laat u inspireren tijdens Peer Group bijeenkomsten en help vakgenoten met hun vraagstellingen. Voor meer informatie en aanmelden, gaat u naar Controlling.nl.
Gerelateerde artikelen