BI-expert Michiel Rozema naar Rubicon

Michiel Rozema- grenzen aan excel
Michiel Rozema (1970) heeft per 1 januari de overstap gemaakt van Microsoft naar Rubicon. Rozema was als Data Insight Lead bij Microsoft ruim 8 jaar verantwoordelijk voor business intelligence en big data. Bij Rubicon gaat Rozema als Principal Business Analytics Consultant bijdragen aan verdere groei op het gebied van business intelligence en business analytics.

Rubicon is Gold Certified Microsoft partner en levert adviesdiensten en ontwikkeling en beheer van ICT-oplossingen. De focus ligt daarbij op het inzetten van vernieuwende technologie in de primaire bedrijfsprocessen van klanten. Voor de komende jaren voorziet Rubicon een sterke groei op het gebied van data analytics.
Michiel Rozema kijkt ernaar uit om met zijn expertise rond onder meer Microsoft Power BI en big data het team van Rubicon te versterken. “Bij business intelligence, en zeker bij business analytics, komt het erop aan de verbinding te zoeken tussen business-vraagstukken en technologie. De komende jaren gaat dit vakgebied een enorme vlucht nemen, en bij Rubicon vind ik een team met hoogwaardige expertise en veel potentie. Mijn ambities zijn hoog.”
Rozema is universitair geschoold wiskundige en is 20 jaar actief in de ICT in diverse advies- en managementrollen. Hij is een bekende spreker en trainer rond Microsoft business intelligence en auteur van het Praktijkboek PowerPivot in Excel. Ook schreef hij een tijdlang blogs voor FM.nl over business intelligence, een bezigheid die hij in 2015 opnieuw gaat oppakken. De redactie is zeer enthousiast over zijn terugkeer. 
___________________________________________________________________________________________________
Bent u op zoek naar perfecte financiële software? 
Kom donderdag 21 mei 2014 naar dé jaarlijkse IT beurs voor financiële professionals:
• Ontmoet 30 topaanbieders en honderden professionele bezoekers op 1 dag
• Compleet overzicht van de Nederlandse markt voor financiële software
• Doorlopend programma van expertsessies en productpresentaties
Entree is kosteloos voor de doelgroep. Meld u direct aan via http://Financial-Systems.nl
___________________________________________________________________________________________________